Beban

Novi Pazar

Član od: 28.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Ženska > Patike

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Patike su vrlo loseg kvaliteta pravljene za trziste Malezije i Kambodze. Savovi su neuredni, materijal niskog kvaliteta, ulozak nije originali adidas vec obicna krpica bez ikakve oznaje ili logotipa. Patike koje su predvidjene za trcanje, u kojima bi me bilo strah potrcati, posto bi se raspale na prvom kilometru. Prodavac ne zeli da ih primi nazad, iako nikada nisu obuvene od strane kupca zbog izrazito loseg kvaliteta, vidljivog na prvi pogled, ali ne na slikama. Ne preporucujem kupovinu sa ovog shopa.
Nijedna rec nije istina sta je rekla Andrea,naprotiv sve moje musterije me dobro poznaju,da uvek izadjem u susret,ako je potrebna zamena ili da se upotpunosti vrati roba.Andrea da je malo postupila ljudski,nebi ni za nju bilo problema,nego je se kao kauboj javila na whatsapu i pocela da meni soli pamet oko patika koje su 1000% orginal,kupljene u Holandiji,jer ja zivim u Amsterdamu i cela moja roba je iz Holandije.Poslao sam joj sliku sa oglasa da je vec imala etiketa sa brojem artikla i da je mogla da pogleda o kojem se modelu radi,ali ona "profi" pocelaje mene da ubedjuje da su patike radjene za Malezisko tržište i da nisu kvalitetne. A što se tiče patika,one su bile u top stanju,ne samo na slikama kao što Andrea želi da predstavi.Rekla je da joj trebaju za maraton i da su lošeg kvaliteta i loše sivene😊.Patike je Platila 4200 din i to za mene nije bio problem da vratim nazad,samo da je dotična bolje nastupila. A možete pogledati njene ocene,vidi se da je skoro dobila negativu ocenu,za razliku od mene koji sam član od 2011 god i imam preko 1000 pozitivnih i našla se Andrea da mi pokloni jednu negativnu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.