Becej

Bečej

Član od: 20.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Mining rigovi

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Grafike poslate delimicno ispravne. Otvarane. .. od garancije i da je ima, nema nista. Nikako ne preporucujem saradnju sa ovim Madjarom. Izlazi iz posla pa prodaje krs koji mu je ostao

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin je na moju molbu da mi posalje karticu smanjio cenu, slikao mi karticu- ali je prilikom slikanja slikao deo na kome se nevidi da je kartica radjena, odnosno pecena u rerni ili kako vec, a vidi se iz aviona. .. u njegovom oglasu pise bez prava na reklamaciju ali kada je slikao nije hteo uslikati progorenu i istopljenu plastiku za konektoru ventilatora i zato mu dajem negativnu, jer nebi mogao ni 500 dinara da uzme za nju a kamo li 3 puta vise sa polomljenim ventilatorom i pecenom grafikom u rerni ili kako vec. .. sa nje se ne mogu iskoristiti ni kondenzatori ni nista bas, sem srafova. Mogu u djubre da je bacim samo!
Lepo pise u oglas da nema prava na reklamaciju zatosto je neispravna. Ovu kartu sam prodao usluzno drugaru, sto nikad vise necu raditi,ja dobijam lose ocenu za nista. A najbolje u svemu da nije ni kolaga kriv nizasta ni ja. Pokvario se Graficka u radu i kao takvu sam je i prodao. gospodin Jovica nazalosno lose svatio tragove na kartici.Trazio od mene da odsrafim graficku da mu slikam memorije. poslao mi primer sliku kako bi trebalo da je slikam. To sam i uradio tacno kako on trazio. njegov odgovor je bio da se nevidi te promene bojekoji je trazio i da mu saljem reskirace.kad je dosla lose ocena od njega sam se raspitao kod drugara i ispostovao se da je kartica bila vec popravljena i te tragove koji gospodin Jovica misli da su od pecenje, oni su tragovi duvaljka skime je promenjen osigurac.Samo da spominjem da sam naisao na jos neki oglas od njega. Covek koristi 2 razlicite KP-naloge. Samo daleko od takvih. Probao sam da povuce lose ocenu ali trazio da mu unapred platim novac itd....Moja preporuka kaosa 100 pozitivnih ocena je da daleko obidjete saradnju sa g. Jovicom.Nazalosno nisam stigao na vreme da mu dam negativnu ocenu a sad vise ni nemogu.imao bi vec 4.

Sport i razonoda > Ski oprema | Snoubord

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Coveka pitam "da li su vezovi na dasci funkcionalni"? Kaze covek jesu. .. sve radi. .. kao novi. Ladno posalje vez bez jednog dela I kaze sto nisi gledao bolje. Izbegavati! !
Vezovi su funkcionalni 100 posto ispravni. Fali jedna plastika, estecka greska ali ja sam mu krenuo paznu na to da je sve kao na slikam. Da ta plastika fali to se jasno vidi na vise slikama. Da on niije pogledao slike to vec do njega. Nazalos KP nece da izbrise nijedana ocena i ako je ocena lazna. Tako ostane mene ova lazna negativna ocena i kvari meni moj prosek koji je bi do sad 1oo posto zadovolsva.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.