Beka

Veliko Gradište

Član od: 26.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pre kupovine sam sam trazio sliku (jer je u oglasu nije bilo, iako je polovna roba). Poslao mi je sliku procesora sa Wraith Prism kulerom koji sam i zeleo jer on i treba da ide uz ovaj procesor. Sutradan, nakon sto sam uplatio pare, pre slanja paketa, mi je ponovo poslao slike i ja nisam primetio da je na njima Wraith Stealth kuler (koji je nekih 15-20% slabiji, namenjen za procesore koji trose 40W manje i nije sposoban da hladi 2700X kako treba), a ne Prism. Paket je uredno stigao. Kada sam primetio da se u njemu nalazi pogresan kuler, zvao sam prodavca i on je rekao da je u oglasu pisalo da salje Stealth. Ni ja, ni 2 prijatelja koja su gledala oglas sa mnom, nisu zapazila da to pise. Da je ovde bio kraj price, poverovao bih prodavcu na rec da je pisalo u oglasu, ali svejedno bih bio nezadovoljan sto mi je poslao laznu sliku. Medjutim, on je ponudio da ispravi gresku i da mi posalje Prism kuler naknadno. Ja sam cak i bio voljan da doplatim jer je doslo do nesporazuma, ali on nije trazio doplatu. Dve nedelje mi je pricao, prvo da ce poslati danas-sutra, a onda kako je poslao i da ce stici. Nije mi poslao broj posiljke iako sam ga ja vise puta trazio. Danima nije odgovarao na poruke. Sedeo sam 5 dana kod kuce svako prepodne cekajuci posiljku koje nije bilo. Posle dve nedelje mi je napokon priznao da posiljke nema. Nakon ovoga mu i ne verujem da je ista o kuleru pisalo u oglasu. Tokom te dve nedelje sam propustio priliku da kupim Prism po jeftinoj ceni jer sam ocekivao posiljku. Znaci ne samo da moram dodatno da kupujem zbog lose komunikacije, nego moram i da placam vise zbog propustene prilike i njegovog zavlacenja. Na kraju moram ovaj polovan procesor platiti 15 evra vise nego sto bih platio nov zbog dodatnih troskova. Takodje na to dodati 3 nedelje protracenog vremena i zivaca. Takodje je u oglasu pisalo da daje garanciju iz Emmija, koju dobio nisam. Na slici se jasno vidi Wraith Prism kuler: https: //imgur. com/a/htkWooz

Kompjuteri | Desktop > Kuleri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Da je otkazao paket nakon što mi se prvi put vratio, ne bih dao negativnu. Poslao sam ponovo, jer mu ''gori pod nogama'' i dva puta sam platio poštarinu. Ružno za nekog ko se bavi ovim poslom.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Matične ploče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativnu ocenu dodeljujem zbog nestručnosti KP člana koji radi kao serviser, ali i troškova koje mi je nestručnošću napravio, zbog čega sam morao da platim troškove PostExpressa u oba pravca. 1. Kupac je naručio ispravnu matičnu ploču za laptop. Istu, ispravnu, testiranu sam mu i poslao. 2. Odmah nakon prijema kupac prijavljuje sledeće: "druze uzeo sam plocu jutros ali nece da startuje, svetli lampica kad ubacim punjac ali ploca nece da startuje" 3. Ploča je poslata nazad, uračunati su mi troškovi PostExpressa u oba pravca 4. Nakon prijema ploče izvršio sam testiranje. Na snimku se vidi kompletno testiranje ploče koje traje samo 4 minuta, od trenutka pre vađenja iz paketa u kome je poslata do trenutka kada ploča daje sliku. Time je pokazano da tvrdnja kupca da ploča neće da startuje nije tačna. https: //www. youtube. com/watch? v=4GgttasM56Y - uklonite razmake između linka Objasniću problem stručnosti i na narudžbini pre ove matične ploče kada je KP član naručio tastaturu. Odmah nakon prijema ovaj KP član je prijavio da je tastatura neispravna, da ne radi jedan red tastera. Dogovorili smo se da mi je sutradan vrati i da mu vratim novac. Nakon par dana tastatura nije stigla pa sam pitao da li je poslao nazad. Nisam dobio odgovor. Tek nakon drugog pitanja dobio sam odgovor da je tastaturu prodao i da je kupac zadovoljan i ako neki tasteri ne rade na tastaturi. Iskreno, ne shvatam koja to kupac može biti zadovoljan neispravnom tastaturom. Isto tako i ja sam nezadovoljan jer nisam imao priliku da se uverim da li tastatura zaista neispravna, i ako sam je poslao testiranu i ispravnu. Svaki komad robe testiram, kao što sam testirao i tastaturu i matičnu ploču, pa objašnjenje KP člana da je kupac zadovoljan neispravnom tastaturom neću nazvati lažju već za mene lično neshvatljivom izjavom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.