Beki

Sjenica

Član od: 17.06.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Ženska > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zena mi je poslala air max patike sa izbusenim djonom na obe patike. A tvrdila je da su 100 posto celi. NE UZIMAJTE NISTA OVDE, JA SAM VIDELA 3 NEGATIVNE OCENE, REKO DESAVA SE, MEDJUTIM SADA SAM SE UVERILA. REKLA JE DA SU PATIKE JEDNOM NOSENE, ONE IZNOSANE. OBRISALA JE ODMAH OGLAS DA NE MOGU DA JE OCENIM
Nemogu da razumem bespotrebno laganje, u oglasu lepo i istinito piše original patike dobijene na poklon, nošene par puta bez tragova korišćenja što se i videlo na slikama i dodatnom videu koji je dotična tražila, patike su mi male to je bio razlog prodaje đonovi su potpuno novi bez ikakvih oštećenja i tragova korišćenja što se i videlo na slikama i dodatnom videu koji je poslat, lepo je pitam da li ste sve lepo pogledali dotična odgovara da je pogledala i da ih kupuje da bi mi se danas javila kako su patike pocepane, iznošene, deo đona otkinut što naravno NIJE TAČNO pritom mi traži novac da joj uplatim a patike da zadrži, i preti mi. Koji je razlog za ovakvo ponašanje stvarno neznam.A oglasa što se tiče odmah nakon dogovora sa kupcem oglas brišem ili parkiram u ovom slučaju oglas je bio parkiran a svi članovi znaju da može da se oceni prodavac - kupac nakon ostvarene obostrane komunikacije bez obzira da li je oglas obrisat ili parkiran. MOLIM SVE OSTALE ČLANOVE DA SA DOTIČNOM OSOBOM NE OSTVARAJU NIKAKVU SARADNJU I KP DA OVAKVE ČLANOVE UKLONI SA SAJTA. Još me blokira da joj ne uzvratim ocenu.

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Nije to što je opisano u oglasu, počevši od veličine pa do izhabanosti. . Takodje ne odgovara na poruke. .
Ne znam koji je razlog za bespotrebno laganje. Dotični se javio za duks i tražio mere koje su mu poslate rekao je da mu duks odgovara, isti duks mu je poslat. Da bi se ponovo javio nakon nedelju dana sa pričom kako mu je duks mali. Mere su mu poslate, duks sa oglasa mu je poslat i mislim da nije lepo lagati da je duks izhaban jer nije tako duks je plaćen blizu 80e obučen je svega par puta negarantujem da je tri puta oprat, boja uopšte nije isprana što se odlično i na slikama videlo. A same ocene mogu da dokažu kvalitet robe. DOTIČNOG ZAOBILAZITI U ŠTO ŠIREM LUKU!!!

Odeća | Muška > Džemperi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od doticne osobe sam kupio dečije čizmice koje su u oglasu navedene KAO "malo nosene jer su u startu male detetu" Lepo posaljem poruku i pitam da li čizmice imaju bilo kakvih skrivenih mana ili ostecenja, na sta dobijam odgovor da su "cizmice bez ikakvih mana jer ih dete nije ni koristilo. .. " Dogovaramo se za cenu i cizmice mi salje. Kurirska sluzba mi donosi cizmice, kad sam otvorio imam i sta da vidim cizmice izgrebane i oguljene od nosenja. Odmah pokusavam da stupim u kontakt ali doticna osoba se ne javlja na mob. koji je dat, saljem porukicu preko KP i tu doticna osoba pocinje da se izvlaci i da okrece pricu. .. Pokusavam da se dogovorim da na civilizovan nacin vratim decije cizmice i on meni novac, ali doticna osoba prekida svaku komunikaciju. Zeleo bih da skrenem paznju svim buducim kupcima da ovu doticnu osobu izbegavaju. P. S. sva dopisivanja izmedju mene i doticne osobe moze da procita KP podrska (admin tim) i da se uveri da ovo sto pisem i govorim je cista ISTINA
Kako vas nije sramota da tako nešto izmišljate čizmice je dete samo jednom nosilo ali bile male iz starta nisu imale čak ni TRAGOVE KORIŠĆENJA šteta što ne mogu slike da se prilože. Još vam je spuštena cena, verovatno vam ne odgovara veličina pa sad izmišljate. Žalosno čime se sve ovaj narod bavi.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu je bila cena 4000din, prodavac i ja smo se nasli ma 3000din to je bilo 15.07.2022. U oglasu je pisalo da je konzola 100% ispravna i da je tiha u radu i da uz nju ide igrica kao poklon. Da bi prodavac 17.07.2022 stavio opet istu konzolu na prodaju, gde sam ga pitao zbog cega to radi kad smo se dogovorili i kad sam mu poslao podatke, odgovorio mi je da je greskom izbrisao podatke. Da bi mi na kraju poslao konzolu sa pokidanim HDMI ulazom, jos pri tom je slikao skroz drugu konzolu u toku rada (posto sam trazio dokaz da je ispravna), konzola je jako bucna i nisam dobio igricu kao poklon. Kad sam mu poslao poruku zasto me laze da za tim nema potrebe on ne odgovara. Negativna ocena ne zbog novca nego zbog precutkivanja i bezpotrebnog laganja.
Nije lepo lagati. Konzola je ispravna 100% IGRICU STE DOBILI. Neznam koji je razlog za ovakvo izmišljanje i pespotrebno laganje. Konzola nije bila na POKLON već na PRODAJU. POZDRAV 👋👋

Odeća | Ženska > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi put dajem negativnu ocenu, i to stvarno ne volim da radim, ali ova je debelo zasluzena. Naime, od clanice sam narucila jaknu koja je prodavana kao "NOVA", jakna koja je stigla nema veze sa onim sto je na slikama. Ima ocigledne tragove nosenja u vidu ostecenja i ogrebotina, nedostaju nitne i drikeri. .. Ok. Javim se gospodji, odmah po prijemu paketa, sasvim kulturno kazem da zelim da vratim jaknu. I budem blokirana. Ja zaista necu propasti za ovaj novac, nece se ni doticna obogatiti od mojih 2200 dinara, ali ocigledan bezobrazluk coveka mora da izbaci iz takta. Prema tome, vodite racuna sta kupujete i od koga.
Nemam reci za jaknu je lepo naglaseno koristena dobro ocuvana ,neznam kako neko moze da kupuje polovnu stvar koja je koristena da bude bez ikakvog traga koristenja jrr ipak u pitanju je "POLOVNA"stvar .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.