slika
slika
slika
1 od 3

Aparat za kafu Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A05

11.500 din

Beograd
Novo
237
5
pre 10 dana
Odgovara na 70% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Srdjan Petrovic
Član od 10.05.2012.
kp izlog

Opis - Aparat za kafu Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A05

Aparat za kafu Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A05 je izuzetno mali, ali praktičan uređaj za kafu. Zahvaljujući svom stilu i malim dimenzijama, aparat za kafu Piccolo xs u svakoj kuhinji će pronaći svoje mesto. Uz pritisak od 15 bara, aparat za kafu Krups Dolce Gusto pruža uživanje u ukusnoj, profesionalno pripremljenoj kafi sa gustim, baršunastim slojem kreme. Hermetički zatvorene kapsule aparata za kafu Krups Dolce Gusto Piccolo XS omogućiće da svaki put imate savršeno svežu i aromatičnu šolju omiljenog napitka- dovoljno je da ubacite kapsulu u aparat, povučete ručicu i jedan od trideset napitaka je tu. Ekološka postavka aparata za kafu osigurava automatsko gašenje nakon jednog minuta neaktinvosti, i svrstava ga u energetsku A klasu.  

Karakteristike - Aparat za kafu Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A05

-Snaga: 1 500 W -Pritisak: 15 bara -Veoma tihi rad -Demontažni, providni rezervoar za vodu zapremine: 0.8 l -Izuzetno mali aparat za espresso -Jedinstveni sistem pripreme napitaka: espressa, duge kafe, macchiatta -Jednostavna upotreba NESCAFÉ Dolce Gusto kapsula različitih ukusa -Manuelno zaustavljanje isticanja napitka -Posuda za kapanje, može se prilagoditi visini svih šoljica    

Deklaracija

Šifra i naziv: Aparat za kafu Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A05
Jedinična mera: 1 komad
Zemlja Porekla: Indonezija
Bar kod: 3016661155611
Tačan podatak o uvozniku je naveden na deklaraciji na proizvodu

ID Oglasa: #149256986
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.