slika
1 od 1

Aparat za kafu mlevenu ili patrone

5.500 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
203
2
pre 4 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Aleksandar
Član od 03.03.2015.
kp izlog

Karakteristike V FUNKCIJA KUVANJA - Naša kafa za jednu porciju maker je upravo ono što vam treba da započnete dan produktivno i na visokom nivou! Izaberite zemlju kapsule za kafu ili jednu šoljicu i Naš aparat za kafu možete skoro trenutno da napravite svoj omiljeni brend mlevena kafa sa našom tehnologijom brzog kuvanja! V PREMIUM KONSTRUKCIJA ZA KAfu OVER - Sa 750 V snage i teška opterećenja materijala, ovaj aparat za kafu sa jednom šoljom je savršen za svakoga ko živi sam ili čak za porodice čije raspored spavanja se ne poklapa. Programirajte svoje novi aparat za kafu sa jednom k šoljom za pripremu 5 ŠALICA VELIČINA šoljice kafe od 6, 8, 10, 12 ili 14 oz za buđenje uz čistu energiju i ukusan ukus! V 300Z SKIDLJIV REZERVOAR ZA VODU - Znamo verovatno ste zauzet muškarac ili žena sa malo vreme za dopunu vode. Dakle, sa velikim kapacitetom vode i jasno označenu skalu, možete kuvati više šoljica tople kafe sa našim jedinstvenim aparatom za kafu! !

IZDRŽAV I KOMPAKTAN DIZAJN - Inovativno aparat za kafu dizajniran da bude kompaktan i izdržljiv ali veoma efikasan, posebno sa uklonjivim posuda za kapanje vam omogućava da podesite odgovarajuću visinu sprečiti prolivanje kafe. Ovaj lični aparat za kafu može da primi do 7,2" šolje za putovanja ili a standardna šolja. V UŽIVAJTE U ŠOLJICI KAFE ZA 3 MINUTA - Ovo jedan aparat za kafu mlevenu kafu će odvojite samo 3 MINUTA da popijete svoju omiljenu kafu spreman! Ovaj aparat za kafu takođe ima AUTO ISKLJUČIVANJE sprečava pregrevanje jedinice i čuvajući vas
ID Oglasa: #156317681
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.