slika
1 od 1

DeLonghi dekalcifikator za kafe aparate 500ml

2.300 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
251
8
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Espresso
Član od 25.01.2015.

DeLonghi dekalcifikator za kafe aparate 500ml 
Održavanje Da biste svaki put obezbedili savršene rezultate i održali vašu De’Longhi mašinu u vrhunskom stanju.

Ekološki sredstvo za uklanjanje kamenca napravljeno od 100% mlečne kiseline

Redovno korišćena tečnost za uklanjanje kamenca De’Longhi EcoDecalk aparata za kafu značajno smanjuje verovatnoću preranog kvara usled nakupljanja kamenca, povećava energetsku efikasnost i poboljšava ukus kafe i kremu.
Papir i plastika koji se koriste za pakovanje mogu se 100% reciklirati – bezbedni i laki za upotrebu.
Pratite uputstva za Vaš aparat za kafu.
Pogodno za sve aparate za kafu, uključujući aparate za kafu u zrnu, espreso mašine sa pumpom, lonce za filter kafu, aparate sa kapsulama.
Lakše i brže za upotrebu od tableta za uklanjanje kamenca za aparat za kafu. Nema potrebe da čekate da se prirodno sredstvo za uklanjanje kamenca rastvori.
Savet: Nakon upotrebe na aparatu za kafu, koristite razblaženi sadržaj iz rezervoara za brzo uklanjanje kamenca. Dobro isperite rezervoar i ispraznite nekoliko puta nakon toga.  

ID Oglasa: #141777750
Informacije

Besplatna isporuka za Beograd uz kupljenu vrednost od 3000 din i više.

Napomena za isporuku:
Besplatna isporuka ne podrazumeva opštine Obrenovac, Barajevo, Grocka, Sopot, Lazarevac i Mladenovac kao i naselja Borča, Kotež, Krnjača, Kaluđerica, Resnik, Sremčica, Železnik, Batajnica, Ugrinovci i Surčin.    

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.