slika
slika
1 od 2

Dolce gusto Touch NOVO

80 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
34
3
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
G&V Shop
Član od 02.09.2022.
Svi oglasi
 

NESCAFE DOLCE GUSTO INFINISSIMA TOUCH CRNI

NOV FABRIČKI ZAPAKOVAN ! ! ! !


Uživajte u kafi kao iz kafića za nekoliko sekundi, zahvaljujući Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® INFINISSIMA  automatskom aparatu visokog pritiska (do 15 bara). Brza i jednostavna priprema preko 35 toplih i hladnih napitaka iz menija naših napitaka samo jednim dodirom tastera na intuitivnom LED ekranu. Izaberite bilo koju od hermetički zatvorenih kapsula za ukusnu kafu sa bogatom, baršunastom kremom i XL funkcijom. Uživajte u kafama svih veličina kod kuće ili u pokretu.



Elegantnim dizajnom i oblikom koji je inspirisan simbolom beskonačnosti, moći ćete da oduševite svoje voljene sa beskonačnim mogućnostima u pripremi kafe. Infinissima Touch Automatic je najlakše način da uživate kod kuće kao u kafiću, sa demontažnim rezervoarom za vodu i jedinstvenom posudom za kapanje koja rotira.  



U Vezi artikla možete da nas kontaktirate putem Kp ili broja telefona 069/10-90-600


Paketi sa salju svaki dan i isti dan ako se poruce do 15h !

Zelimo vam sretnu i sugurnu kupovinu vaš G&V  SHOP   069/10-90-600
ID Oglasa: #166193579
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.