slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

HOZODO Cold Brew Aparat za hladno pravljenje kafe i caja

4.000 din

Valjevo
Kao novo - nekorišćeno
19
1
pre 12 dana
Miloš
Član od 30.05.2016.
Svi oglasi

HOZODO Cold Brew Aparat za hladno pravljenje kafe i caja

 

Koristite Cold Brew aparat za kafu da hladno skuvate svoju omiljenu kafu ili čaj i lako napravite sopstvenu verziju kod kuće. HOZODO aparat za hladnu kafu može da smanji kiselost i gorčinu kafe, donoseći vam ledenu i bogatu kafu. Aparat za ledenu kafu je takođe i čajnik, koji se može koristiti za kuvanje čaja da biste dobili bogatiji ukus.  

 

 3 jednostavna koraka za dobijanje ukusne kafe: 1. Sipajte kafu u filter. -- 2. Dodajte hladnu vodu u lonac za kafu. -- 3. Stavite u frižider da se ohladi preko noći. Ujutro ćete se probuditi uz šoljicu mirisne kafe i ulepšati vam dan! Aparat za kafu velikog kapaciteta 1L/42oz može da zadrži svežu kafu u frižideru do dve nedelje nakon jednog kuvanja.

 

 Sa svedenim dizajnom, HOZODO aparat za hladno kuvanje je napravljen od zadebljanog visokokvalitetnog borosilikatnog stakla i brušenog nerđajućeg čelika, koji je jak i izdržljiv. Slavina koja se lako sipa daje vam praktičan pristup serviranju kafe. Neklizajuća silikonska podloga može zaštititi pregradu frižidera ili ploču stola od grebanja. Ručka od nerđajućeg čelika čini aparat za kafu lakim za nošenje, omogućavajući vam da imate mobilni kafić u bilo kom trenutku.

 

Uređaj nekorišćen.

ID Oglasa: #165568643
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.