slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

HOZODO Cold Brew aparat za hladno pravljenje kafe ili caja

4.980 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
7
1
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon Novi Sad
Član od 29.06.2020.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

HOZODO Filter coffee machines, coffee machine for filter coffee, coffee press with ultra-fine reusable filter, cold brew coffee maker made of glass and stainless steel, 1.2 L ice coffee machine with tap

 

Obavezno za ljubitelje kafe: Hozodo aparat za hladno kuvanje kafe može smanjiti kiselost i gorčinu kafe i dati vam hladan i pun ukus. U svakom trenutku možete uživati u ukusnoj kafi kod kuće. Aparat za ledenu kafu se takođe može koristiti za kuvanje čaja kako bi se postigao bogatiji ukus.


Humanizovan dizajn: Hozodo aparat za kafu je napravljen od zadebljanog, visokokvalitetnog borosilikatnog stakla i brušenog nerđajućeg čelika, koji je jak i izdržljiv. Sa slavinom koja se lako sipa, imate praktičan pristup serviranju kafe. Neklizajući silikonski jastuk može zaštititi pregradu frižidera ili ploču stola od ogrebotina. Zahvaljujući ručki od nerđajućeg čelika, aparat za kafu je jednostavan za nošenje, tako da u svakom trenutku možete imati mobilni kafić.


❄【Najfiniji filter】Ultrafini filter za kafu sa dvostrukom mrežicom može savršeno filtrirati talog kafe za pripremu svilenkaste i bogate kafe. Cjedilo za kafu od nerđajućeg čelika je za višekratnu upotrebu i lako se čisti.


❄【Ušteda novca】Za nisku naknadu možete posedovati svoj privatni kafić i uštedeti novac na svakodnevnoj kupovini ledene kafe. Inače, aparat za kafu Hozodo je veoma pogodan za venčanja, rođendane, novogodišnje proslave i sve ljubitelje kafe/čaja - savršen je poklon za prijatelje ili porodicu


❄【LAKO ZA UPOTREBU】3 jednostavna koraka za pravljenje ukusne kafe: 1. Sipajte kafu u filter. - 2. Dodajte hladnu vodu u filter mašinu. - 3. Stavite u frižider da se hladi preko noći. Ujutro ćete se probuditi uz šoljicu mirisne kafe i ulepšati vam dan! Presa za kafu od 1,2 litra velikog kapaciteta može da zadrži kafu svežu do dve nedelje u frižideru.

   


U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom. S1-P2

 

ID Oglasa: #165906910
Informacije

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.