slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Kafe aparat PHILIPS HD 7888/01

8.000 din

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
52
1
pre 9 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Vladan Đorđević
Član od 10.02.2019.
Svi oglasi
 Aparat je samo testiran radi ispravnosti, potpuno ispravan bez mana. Prodaje se kao na slikama bez posude za kafu, moze direktno u bilo kojoj posudi.

Opis proizvoda
Ukusna kafa od svežih zrna: možete da probudite porodicu uz ceo lonac ili da skuvate u svojoj omiljenoj šolji za popodnevnu pauzu za kafu. Izaberite intenzitet i mašina će koristiti tačnu količinu vode za savršenu šoljicu kafe na pravoj temperaturi. Ne morate svaki put dopuniti vodu vreme kuvanja zahvaljujući pametnom doziranju. A kada napunite, lako čitljiv rezervoar za vodu od 10 šoljica ima unutrašnju ručku tako da se lako može ukloniti iz uređaja i staviti ispod slavine. Specifikacije: Materijali: Plastika, nerđajući čelik. Uključeno: Stakleni bokal, četka za čišćenje. Kapacitet rezervoara za vodu: 1,25 L.
ID Oglasa: #163722808
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.