slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Kafe Aparati Espresso022

Kontakt

Nova Pazova
Korišćeno
Dostupno odmah
1.901
31
pre 12 dana
Nemanja Djuric
Član od 23.05.2021.
Svi oglasi
Servisiramo sve espresso aparate Evropskih brendova Saeco, Simens, Jura, Delonghi, Bosch, Krups AEG MELLITA Takodje imamo u ponudi i sirok asortiman servisiranih aparata na prodaju uz RADNU GARANCIJU. Svaki aparat na kome radimo servis GRATIS rasklapamo i kompletno peremo i odmascujemo sve komponente tako da vasem aparatu vracamo fabricki sjaj i spolja i unutra Ugradjujemo samo originalne komponente, gumice, i sav potrosni materijal Imamo najpristupacnije cene servisa, pozovite i proverite Naravno za sve nase radove na aparatu dajemo garanciju Nova pogodnost naseg servisa Kada ostavite aparat na servis a imate potrebu za kafom Kod nas dobijate zamenski aparat dok vas aparat ne popravimo Pogodnost koja je potpuno besplatna. . .
Nismo nadkupci preprodavci iskljucivo radimo svoje aparate za koje dajemo garanciju na rad tako isto i za servis. Kvalitetno brzo pouzdano pristupacno
Pogledajte ostale nase oglase.
ID Oglasa: #156454381
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.