slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Kitchen Aid kafe aparat NOV KQXXX45600

1.250 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
27
2
pre 10 dana
Odgovara na 73% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Goran
Član od 07.01.2012.
Svi oglasi

Kafe aparat ugradni , NOV u kutiji, GARANCIJA 2 god.

 

Cena aparata u inostranstvu je oko 2300eur.

 

Uživajte u neuporedivoj aromi na koju bi se ponosio i najbolji barmen. Multifunkcionalna mašina za kafu ima integrisani mlin za kafu sa sedam podešavanja mlevenja, od ultra finog do grubog, višenamensku funkciju pare za zagrevanje mleka ili vode za čaj, program protiv kamenca koji detektuje kada je mašini potrebno čišćenje i potpuno automatski kapućino funkcija , koja uzima pravu količinu mleka direktno iz bokala za pripremu kremastog kapućina, latte macchiato-a ili caffe latte-a u bilo kom trenutku. 5 godina garancije

Upotreba sveže mlevenih zrna je neophodna da bi iskustvo kafe bilo jednostavno nezaboravno. Integrisani, automatski, moćni mlin za kafu sa sedam različitih nivoa mlevenja, od ultra finog do grubog, tajna je za postizanje savršenstva koje želite.

Višenamenska funkcija za zagrevanje mleka i na taj način priprema kremastog kapućina, latte sa savršenom penom ili odličnu toplu čokoladu.

Ova specijalna funkcija automatski detektuje kada je vreme za čišćenje aparata za kafu, tako da možete da ga održite da radi savršeno kako biste mogli da uživate u vrhunskim rezultatima svaki dan.

 

Dve šolje u isto vreme

Posuda za skuvanu kafu Cup Kapacitet u šoljama Broj šoljica tečnosti koji proizvod može da sadrži. 2 šolje Maksimalni radni pritisak Maksimalni pritisak na kojem uređaj može da radi. 15 bari

Integrisan mlin

Podesiva podešavanja mlevenja Podešavanja mlina se mogu regulisati. broj podešavanja mlevenja 7 Kapacitet kafe u zrnu Količina kafe u zrnu koju uređaj može da zadrži. 200 g

Podesiva gustina kafe Integrisani penilac mleka Sistem tople vode Bez obzira da li uređaj ima ugrađen sistem za stvaranje i ispuštanje tople vode, npr. da skuvam čaj.

Crevo za paru.

Espresso mašina Kapacitet rezervoara za vodu Ukupna količina vode koju rezervoar može da zadrži. 2 L Vrsta kafe koja se koristi Vrsta kafe npr. zrna kafe Zrna kafe Programi i funkcije kuvanja Višestruko piće Priprema espreso kafe Mašina se može koristiti za pravljenje espresa.

Priprema kapućina Mašina je u stanju da skuva specijalitet za kafu kapućino, espreso napravljen od vrućeg mleka i parenog mleka.

Priprema kafe i mleka Mašina može da proizvede varijantu kafe Cafe Latte, espreso napravljen od parenog mleka u odnosu 1:3 do 1:5 sa malo pene.

 Priprema latte macchiato

ID Oglasa: #165150757
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.