slika
1 od 1

Puly Caff 900g Deterdžent za Čišćenje Espresso Aparata

1.000 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
1.557
41
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Naruči Kafu WebShop
Član od 27.12.2021.
Svi oglasi

Puly Caff 900g Plus deterdžent - prašak za Čišćenje Espresso Aparata 900g
Mogućnost placanja preko računa - Besplatna dostava

 

Puly Caff Plus deterdžent – Ključna Fraza za Savršen Espresso:

Dobrodošli u svet vrhunskog održavanja za vaš espresso aparat! Predstavljamo vam Puly Caff Plus za čišćenje espresso aparata u pakovanju od 900 grama. Ovaj revolucionarni proizvod koristi inovativne biljne supstance kako bi pružio izuzetne performanse čišćenja bez štete po okolinu.

Puly Caff  je prvi specifični čistač na svetu, pažljivo razvijen 1961. godine, posebno za Espresso mašine sa inovativnim termokompresorskim sistemom, poznatim kao E 61. Ovaj proizvod je dizajniran za održavanje vaše dozirne jedinice, tuša, filtera, držača filtera i odvoda espreso aparata.

Prednosti korišćenja Puly Caff Plus deterdženta:

  1. Ekološki prihvatljiv:  Sastojci su potpuno obnovljivi i biljnog porekla, u potpunosti usklađeni sa FDA CFR 21 standardima.
  2. Brza biorazgradivost:  Puly Caff Plus  se brzo rastvara, potpuno uklanjajući naslage kafe i garantujući sjajnu čistoću.
  3. Siguran za aparate:  Ovaj deterdžent efikasno čisti i održava efikasnost vašeg espreso aparata, bez oštećenja hroma i drugih delova.
  4. Višenamenski:  Pored čišćenja espreso aparata, Puly Caff Plus  je idealan za potapanje šolja, čajnika i uklanjanje tragova kafe i ruža za usne sa keramičkih površina.

Upotreba – Koraci za Savršenu Čistoću:

  1. Čišćenje grupe na komercijalnim espreso aparatima:  Umetnite slepi filter, dodajte Puly Caff Plus deterdžent, pokrenite ciklus i isperite.
  2. Čišćenje potapanjem:  Potopite filtere i kašiku u rastvor Puly Caff deterdženta, a zatim isperite sa pijaćom vodom.
  3. Čišćenje aparata za kafu:  Umetnite Puly Caff Plus deterdžent u filter za kafu, pokrenite ciklus i isperite sve delove.

Učestalost korišćenja:  Preporučuje se upotreba Puly Caff Plus deterdženta svakih 500 šoljica kafe za održavanje jedinice, i nedeljno za očuvanje čistoće posuđa.

Puly Caff Plus  je ne samo efikasan već i siguran, testiran i sertifikovan od strane NSF International, što ga čini najboljim izborom za održavanje vašeg espresso aparata. Naručite svoje pakovanje od 900 grama danas i doživite vrhunski ukus espresa uz perfektan espresso aparat!

ID Oglasa: #132903403
Informacije

Poručivanje:
Telefon: 063 350179
KP poruke
Placanje preko računa ili pouzećem - Fiskalni račun

BESPLATNA DOSTAVA
Beograd (centralne opštine) za poručenu vrednost od 4000din
Srbija za poručenu vrednost od 5000din
Za placanje pouzecem se zaračunava trošak prenosa novca od 0,6% vrednosti (minimum 60 din).
Naruči Kafu WebShop
PIB 112824691
MB 66378896

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.