slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

TurMix Just Touch espresso aparat za kafu

160 €

Mali Zvornik
Korišćeno
21
0
pre 13 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Mladen
Član od 12.03.2019.
Svi oglasi
 Na prodaju aparat za espresso brenda TurMix. Stigao je iz Svajcarske sa ostalom robom i aparatima i nalazi se u stanju kao na slikama - ocuvanom sa normalnim tragovima koriscenja. Uredjaj je sa ekranom i komandama na dodir, lepog dizajna, sa integrisanim mlinom za kafu, podesavanjem duzine i jacine napitka, izlaz za toplu vodu/paru odnosno  crevo sa slamkom za automatsko uvlacenje mleka za kapucino ili neki drugi napitak sa mlekom. Kafa je vrhunskog kvaliteta, zaista i mislim da je to vidljivo i na slikama.


Svi aparati za kafu koje prodajem su, pre stavljanja na oglas, detaljno pregledani, ocisceni i testirani. Odradjeni su programi dekalcifikacije i ciscenja. Prese su rastavljene, detaljno ociscene i podmazane a gumice zamenjene i podmazane. Zbog toga svaki uredjaj koji prodajem mora da pravi dobru kafu.
Na internetu ima ogroman broj polovnih aparata koji se prodaju pod epitetom "ispravan" iako to nisu. Ili nisu u potpunosti. To sto uredjaj odradjuje celi proces spremanja kafe ga moze svrstati u kategoriju (polu)ispravnih ali kvalitet kafe koju napravi je ono sto ga cini dobrim aparatom. Takvih uredjaja je malo i prilicno je dug i zahtevan proces od polovnog aparata pristiglog iz inostranstva dobiti dobar aparat. Ja prodajem samo takve uredjaje.
ID Oglasa: #165898893
Informacije
-Prodajem raznu polovnu kao i novu/nekorišćenu robu u kojoj dominiraju trotineti, razne vrste kaciga, koferi i torbe,  ski oprema, bebi program, espresso aparati, itd.

-Naručene artikle šaljem poštom kao cc paket osim ako kupac ne izrazi želju za drugim načinom slanja.

-Kontakt putem poruka na kp, pozivom, sms-om ili na viber broj 064/460-66-33,
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.