slika
slika
slika
1 od 3

Aparat za americke krofne - Dozer za americke krofne

750 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
874
16
pre 6 dana
Odgovara na 5% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Filip I Sara - 0637022935
Član od 24.06.2020.
Svi oglasi
Nema nereda u kuhinji!

Da ne biste više morali da lutate po gradu tražeći najbliže kioske gde se američke krofnice prodaju, možete biti sami svoj majstor. To vam omogućuje ovo čudo od aparata. Nemojte brinuti, jer sa njim nema greške i neuspelih pokušaja.

Ova jednostavna i efikasna sprava postaće vaš omiljeni uređaj u kuhinji. Razlika u odnosu na sve što ste do sada koristili da napravite američke krofnice, jeste u tome što ovaj dozer ne otežava njihovo pravljenje. Konretno mislimo na haos koji ostane u kuhinji. Činjenica je da dok napravimo ovu poslasticu uprljamo i činiju u kojoj je testo i čašu ili neki drugi predmet kojim izvodimo okrugao oblik krofnice, a onda i radnu površinu.  

Dozer za američke krofnice ovakve propuste ne dozvoljava.

Lako se koristi

Sve što je potrebno da vi uradite jeste da gotovo, već pripremljeno testo sipate u dozer, a željeni oblik će bez ikakve muke, vrlo brzo biti gotov. Prednost u odnosu na tradicionalne krofne koje su potekle iz bakinih kuhinja, jeste što dozer čini da vaše krofnice budu identičnog oblika i veličine. Tako napravljenje, krofnice je lakše ukrasiti , ali i na izgled, prilikom posluživanje izgledaju još ukusnije i primamljivije.

Ne zauzima puno prostora!

Ipak, drage domaćice, ovaj dozer je često najomiljeniji jer ne zauzima puno prostora i ne zahteva neko posebno održavanje. Savršeno se uklapa u kuhinjski prostor ma kako god on bio uređen. Sve što je potrebno da učinite nakon njegovog korišćenja je da ga operete/očistite i odložite. Dakle, dozer nije ni sličan glomaznim uređajima koji zauzimaju puno prostora, teški su, komplikovani za korišćenje, a na kraju ne pomognu.

  1. 3 razloga zašto koristiti dozer Identični oblik i veličina krofnica;
  2. Jednostavno korišćenje, bez muke i poteškoća;
  3. Nema nereda u kuhinji.

Ovim aparatom postaćete pravi majstor za američke krofnice. Pritom, vašim ukućanima u svako doba dana možete spremiti poslasticu koju ne može zameniti nijedan slatkiš.


Ako zelite da porucite, posaljite nam poruku sa vasim podacima (ime,  prezime, adresa i broj telefona) preko KUPUJEM PRODAJEM, ili poruku na broj telefona 0637022935 ili to mozete obaviti pozivom na broj 0637022935! ! !
ID Oglasa: #106045046
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.