slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Aparat za kolače u obliku životinja 1100W Toster za peciva

3.700 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
87
1
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Miloš
Član od 05.01.2022.
Svi oglasi
PREMIUM MATERIJAL - Naš multifunkcionalni aparat za kolače je napravljen od kvalitetnog materijala, siguran i pouzdan, izdržljiv

BRZO I JEDNOSTAVNO - Jednostavno ga uključite i sačekajte da se indikatorska lampica ugasi. Naš višenamenski aparat za kolače se zagreva za nekoliko minuta. Dvostruke nelepljive površine obezbeđuju ravnomerno kuvanje za konzistentne rezultate, svaki put

DVOSTRANO GREJANJE - Aparat koristi tehnologiju dvostranog pečenja. Zagreva se ravnomerno u svim pravcima i pečeni kolači su mekani, zlatna i odličnog ukusa.

PRAVI 9 MINI KOLAČA SA ŽIVOTINJAMA - Donesite osmeh i kikot na sto za doručak uz ovaj zabavni aparat za kolače. Svaka serija daje 7 visokokvalitetnih otisaka divnih životinjskih lica: mačka, tigar, panda, pas i irvas. Deca vole slatke oblike i zabavnu veličinu za uranjanje!

DIZAJN ZA ŠTEDU PROSTORA - Čuvajte mašinu za kolače za decu u uspravnom stojećem položaju da biste uštedeli prostor u kuhinjskom elementu. Automatsko pečenje počinje kada uključite novi aparat za kolače. Indikator vas upozorava na vruću površinu. Uživajte u poslastici. .. sa preokretom!


Aparat kolaci
Kolac zivotinje


ID Oglasa: #148363235
Informacije
Uvek prvo proveriti dostupnost proizvoda!

Lično preuzimanje uz dogovor!   

Pošaljite poruku (preko KUPUJEMPRODAJEM) sa Vašim podacima:

Ime i prezime.                                                       

Ulica i broj.                                                       

Mesto i poštanski broj.         

Broj telefona za kontakt.  



SMS/Viber/WhatsApp na broj 0613176171

Moguć svaki dogovor oko cene kod poručivanja više proizvoda.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.