slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Aparat za palačinke iz snova

1.190 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
23
2
pre 12 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tedy Shop Srbija
Član od 16.12.2020.
kp izlog

Aparat za palačinke iz snova    Upoznajte Aparat za palačinke iz snova!    Više ne morate da okrećete palačinke jer se peku sa obe strane istovremeno, za samo par sekundi!  

  Ali to nije sve! Ovaj čarobni tiganj nije samo za palačinke - on je savršen za pečenje jaja i za još mnoga druga jela. Sa njim, vaše kulinarske mogućnosti su beskrajne!

Osim što je neverovatno praktičan, ovaj aparat je i veoma lako održavati. Nakon upotrebe, jednostavno ga operite i spremite za sledeći obrok bez ikakvih problema.  

  Zamislite samo miris svežih palačinki koje se peku brzo i jednostavno, a vaša porodica ili gosti ne mogu da dočekaju da ih probaju. Uz Aparat za palačinke iz snova, svako će poželeti da se zasiti ukusnim palačinkama!    

Nabavite svoj aparat danas i uživajte u brzim, ukusnim obrocima koje možete napraviti u trenu. Palačinke nikada nisu bile ovako jednostavne i ukusne!  

Poručite putem našeg sajta ili putem broja telefona 065 45 27 017.

Porudžbinu možete izvršiti i na našem viberu i whatsApp-u. Jednostavno pošaljite sliku proizvoda koji želite i podatke u formatu:

Ime i prezime,
Adresa na koju paket treba dostaviti,

Kontakt telefon primaoca.

Sada imamo mogućnost i slanja poklona na adresu bez ikakvih otkupnina i troškova. Platite sve i iznenadite nekoga poklonom a mi ćemo se potruditi da sve posebno zapakujemo kao poklon.

ID Oglasa: #165012744
Informacije

Pakete dostavljamo POST EXPRESSOM i dostava iznosi oko 390 dinara trenutno. Kupovinom više proizvoda stičete uslov za besplatnu dostavu. POGLEDAJTE SVE OGLASE i pronađite još nešto zanimljivo

POGLEDAJTE NAŠ KP IZLOG: https: //tedyshop. kpizlog. rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.