slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

ASCOT Retro ketler kuvalo za vodu 1.6L 1500W

4.500 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
73
3
pre 12 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zbare
Član od 18.02.2010.

ASCOT Retro ketler čajnik 1.6L 1500W

 

Ima dve tackice napred i nazad, vidi se na fotografiji 7 i 8 , nista strasno

Cena je zato spustena




NAJČISTIJI UKUS - Nikada ne proključavajući vodu sa plastičnim delovima. Napravljen od nerđajućeg čelika 304 koji je otporan na grebanje i habanje, nijedna plastika ne dodiruje ključalu vodu iznutra uključujući i poklopac, za razliku od drugih kotlova koji koriste plastiku za unutrašnji poklopac. Filter je takođe napravljen od nerđajućeg čelika za hranu i 100% bez BPA.


STILAN I PRAKTIČAN DIZAJN - ASCOT električni čajnik od nerđajućeg čelika jedinstvenog dizajna i lepog izgleda. Drška protiv opekotina, okrugli izliv, odvojeni poklopac i filter za izliv su ručno izrađeni od strane iskusnih majstora prema strogim standardima kvaliteta.


BRZO KUVANJE - Ovaj električni čajnik od nerđajućeg čelika ima moćnih 1500 wati koji može da prokuva 1,5 litara vode za 5 minuta. Možete otići da biste se fokusirali na druge stvari zahvaljujući funkciji automatskog isključivanja i zaštite od suvog ključanja.


BEZ KABLA - Bežični dizajn omogućava lako punjenje i serviranje. Baza za napajanje sa kablom za napajanje od 70 cm za fleksibilno postavljanje, plus omotač kabla za kompaktno skladištenje.

ID Oglasa: #161784865
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.