slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Rosmarino blender

4.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
10
1
pre 12 dana
Sara
Član od 08.04.2018.
Svi oglasi

Prodajem Rosmarino Infinity 1400w blender.

Isproban je, ali pošto nemamo mesta u kuhinji, nismo ga uopšte koristili.

Univerzalni blender za brzu pripremu jela i pića.3 unaprijed zadane funkcije + funkcija turbo pulsa za različite namirnice.

Nehrđajuće oštrice za savršeno mljevenu hranu, bez komadića.

Primjeren za miješanje voća, povrća, mesa, orašastih plodova, pa čak i leda. Neophodan pomoćnik u pripremi brzih i zdravih napitaka.

Moćan i izdržljiv motor snage 1400 W s 28 000 okretaja u minuti omogućuje vam brzu pripremu voćnih ili povrtnih napitaka, fino miješanje juha, umaka ili pripremu dječje hrane.

Oštrice od nehrđajućeg čelika drobe i najtvrđu hranu - led, smrznuto voće ili orašaste plodove. Također ga možete koristiti za mljevenje zrna kave ili mesa. Vaša omiljena jela bit će gotova za samo nekoliko minuta, za cijelu obitelj. Stvarno vrlo lako! Različite funkcije miješanja za razne namjene Okretanjem gumba na prednjoj strani blendera jednostavno podesite brzinu uređaja. Upoznajte 3 različite funkcije: funkcija za pripremu smoothija, funkcija za čišćenje i funkcija za drobljenje leda. Dodatna funkcija turbo pulsa osigurat će još preciznije miješanje sastojaka u svim dijelovima spremnika. Neka uređaj napravi sve radnje umjesto vas! Jednostavnim okretanjem gumba do zdravog napitka. Oštrice koje vas neće iznevjeriti 6 izuzetno oštrih noževa od nehrđajućeg čelika omogućuju brzu i jednostavnu pripremu ukusnih i zdravih obroka. Oblik oštrica povećava učinkovitost usitnjavanja suhih i mokrih sastojaka. Poseban oblik noža omogućuje precizno rezanje pri velikim i malim brzinama. Oštrice se mogu lako prati pod vodom. I vaš napitak je gotov! U prostranoj staklenoj posudi zapremnine 1500 ml i mjernoj skali lako ćete izmjeriti sve željene sastojke za svoj napitak ili neko drugo jelo. Zahvaljujući staklenom spremniku, jelo neće upiti neugodne mirise. Ne sadrži petrokemikalije i BPA, ne ostavlja neugodan okus u hrani, pa će vaše uživanje u obroku biti još ukusnije. Spremnik s ručkom otporan je na toplinu i stoga je prikladan za miješanje hladne ili vruće hrane.

ID Oglasa: #166161521
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.