slika
slika
1 od 2

Ručna seckalica NOVO

1.000 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
79
4
danas
Odgovara na 7% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Zoran
Član od 24.07.2012.
kp izlog

Opis proizvoda:

 

Ako mrzite da vam se suze oči pri seckanju luka, ovo će sve rešiti za vas.

Sa poklopcem na vrhu i lukom unutar posude, možete bez napora da sečete, znajući da ćete za nekoliko sekundi imati lepo seckani luk.

Ova seckalica je veoma efikasna za mlevenje svih vrsta mesa u sekundi

Sečivo, zahvaljujući dizajnu sa 4 lista, zaista je efikasno u brzom seckanju mesa, povrća, voća i začinskog bilja sa samo nekoliko pritiska ručke pumpe.

Seckalica olakšava pripremu seckanih sastojaka za supe, salate, pesto, humus, salsu, gvakamole, hranu za bebe, između ostalog.

Da li provodite previše vremena seckajući povrće u kuhinji?

Da li ste ikada poželeli da postoji način da se to uradi u samo nekoliko minuta, sa odličnim rezultatima?

Ovaj moćan, praktičan alat čini brz rad zamornih zadataka sečenja, a tako je jednostavan za sklapanje, korišćenje i održavanje.

Samo nekoliko pritisaka ručke pumpe , vaša hrana je lepo iseckana i spremna za upotrebu! Još bolje, radi dosledno i bezbedno svaki put. A pošto je prenosiv i kompaktan, odličan je za sve velike ili male kuhinje, kampere, putovanja i kampovanje.

Radi svuda i nikada nije potrebna struja.

Udobniji, tiši i manje neuredni od električnih seckalica.

Električni sjeckalice za hranu su moćne, ali mogu biti podložne kvaru, potrebno im je mnogo vremena za čišćenje i toliko bučne da mogu probuditi cijelu porodicu.

A pošto je prenosiv i kompaktan, odličan je za sve velike ili male kuhinje, kampere, putovanja i kampovanje.

Radi svuda i nikada nije potrebna struja.

Komponente se rastavljaju radi lakšeg čišćenja i mogu se lako isprati pod tekućom vodom iz slavine. Sa izuzetkom ručke pumpe i posude, svi ostali delovi (poklopci i sečivo) su pogodni za pranje u mašini za sudove.

 

PS. Provera dostupnosti artikla na 060/556-557-4

ID Oglasa: #147930201
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.