slika
slika
1 od 2

Ručni blender

1.900 din

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
300
7
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Ivan 0665517889
Član od 19.10.2019.
Svi oglasi

Ako kabasti blenderi zauzimaju previše prostora i vašu kuhinju čine skučenom, treba vam dugo vremena da se očistite i neudobno pomerate, Nutritivni faktori će vam pomoći da rešite sve.
  - Prenosni blender Nutritional Factors je kompaktan, jednostavna za upotrebu, samo što glavicu mašine nožem stavite u posudu, lonac, u posudi, čak se i u čaši može mleti.
- Ne samo da vrlo brzo pravite smoothie, već možete da napravite i majonez, soseve, supe, hranu za bebe, sa samo nekoliko vrlo jednostavnih koraka.
- Brza i jednostavna operacija čišćenja.
- Posebno pogodan za porodice sa malom decom. Uz malu količinu hrane, blender možete koristiti za pire kaše s povrćem, voćem, mesom bez trošenja hrane, lako prilagodite glatkoću hrane upravljajući mašinom.
- Pogodno za kretanje, skladištenje
- Ručni blender brzine pogodne za različite vrste hrane. (unapred kuvana hrana)
- Kapacitet: 300W
- Napon: 220V-50Hz
Potrebno je samo da uronite kraj blendera u smeru, pritisnite dugme za mlevenje 2-3 puta, svake 3 sekunde.
Čisti se vodom i suvom krpom.   Kada bebu odvedete od kuće, umesto da nosite veliki blender sa sobom, ručni blender će biti sjajno rešenje za vas. Za manje od 30 sekundi imate izuzetno ukusan i hranjiv smoothie. Pored toga, možete mutiti jaja, .. .
Proizvod  možete poručiti preko poruke na (KupujemProdajem), a možete pozvati na broj telefona 0665517889 ili pošaljite Sms sa vašim podacima za slanje. Proizvode šaljemo postexpresom preko pošte. Poštarina se plaća uz cenu proizvoda i ona iznosi oko 300din . Pozovite:0665517889 kontakt osoba: Ivica

ID Oglasa: #85279035
Informacije
Garancija na ispravnost robe



U koliko ima neki problem sa proizvodom imate prava na reklamaciju do 7 dana od podizanja paketa nakon toga ne uvazavamo reklamacije



U slucaju zamene jednu postarinu placa kupac jednu prodavac



Doslo je do izmene ne saljemo vise post expresom slanje bex sluzbom

Paketi do 5. kg 430 dinara preko toga skuplje
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.