slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

ŠLICER - rezač 5 u 1 SuperSlider 2 BOJE- SECKO- Seckalica

1.499 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
48
1
pre 10 dana
Odgovara na 36% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dragan online
Član od 15.03.2011.
Svi oglasi

ŠLICER - rezač 5 u 1 SuperSlider 2 BOJE- SECKO- Seckalica

 

Sve je novo

 

Cena : 1500 din

 

 

Nova Mandolina 5 u 1 će vam uštedeti energiju i vreme rezanjem povrća brzo , efikasno i sigurno.    SIGURNOST:    Jedinstveni dizajn sprečava da se vaše ruke približe ugrađenim oštricama, što ovaj rezač povrća čini najsigurnijom opcijom za efikasno i precizno rezanje.    

SVESTRANO :  Savršeno za rezanje povrća, sira, krompira, luka, šargarepe, kiselog krastavca i još mnogo toga, čak i na kriške debljine 1,5-3,9 mm.

 

LAKO ZA VAĐENJE I PRANJE:  Njegova široka posuda nam omogućava da svo povrće ili voće koje smo isečili u seckalici uskladištimo bez pada na radni sto; Takođe je veoma praktičan kada želite da uklonite komade da biste ih očistili ili oprali.

 

Zaboravite na rezanje, seckanje i rezanje svega ručno!   Sa novom SuperSlider Mandolinom, priprema svih priprema koje ste oduvek želeli u kuhinji nikada nije bila tako  laka i brza .

 

  • 6 različitih načina rezanja
  • 5 različitih nivoa dubine
  • 30 različitih i posebnih načina rezanja povrća i voća

Uz novu SuperSlider Mandoline, rezanje vašeg voća ili povrća je tako jednostavno da zahteva samo tri jednostavna koraka:

  1. Umetnite  svoje povrće u gornji otvor za prijem  EasySlice mandoline
  2. Odaberite  vrstu i veličinu rezanja koju želite
  3. Počnite pritiskati  štap, i voila!  Vidjet ćete kako vaše voće ili povrće izlazi sa savršenim rezovima

 

 

Upotreba proizvoda: Shred, Slice, Dice, Grind, Vave Slice


RAZNOVRSNO  kriške, julienne, šibice, kockice i još mnogo toga za laku pripremu obroka, sa 30 različitih unapred podešenih rezova za različite debljine (1-8 mm) Podešavanje debljine omogućava prilagođenu kontrolu dajući vam savršene čorbe, supe, salate, povrće, čak i i domaći čips

ID Oglasa: #158738942
Informacije

Za sve informacije pozvati 061/250-250-6

 

Saljemo post express om proizvode ili licno preuzimanje.

 

Ukoliko zelite da porucite, posaljite nam vase podatke na KP, u SMS u, Viber ili Whats App na broj telefona 061/250-250-6

 

 

-Ime i prezime.  
-Ulica i broj.                 
-Mesto i poštanski broj.             
-Broj telefona za kontakt.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.