slika
slika
1 od 2

Stapni mikser,blender set

2.900 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
10
1
pre 10 dana
Odgovara na 82% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svetlana
Član od 10.03.2024.
Svi oglasi
 

Ciaobosi TX-9950 Blender set

Blender set sastoji se od posude za blendiranje, posude za seckanje, nastavak za seckanje i nastavak za miksiranje, nastavak za blendiranje.
Višenamenski kuhinjski aparat sa 3 dodatka olakšaće pripremu svakodnevnih obroka.
Blendirajte omiljene smutije, seckajte voće i povrće za ukusne salate ili mutite filove za vaše omiljene poslastice.  Snaga: 800W   Blender- Štapmi mikser: Dugačak nastavak za jednostavniju pripremu namirnica. Ergonomsku ručku koja olakšava upotrebu. Delove koji se lako razdvajaju za jednostavno čišćenje
Zaobljenu mutilicu za jednostavniju pripremu različitih jela   Seckalica Postavite bazu na posudu za seckanje i Ciaobosi  secko je spreman. Nežno pritisnite dugme i pustite da mehanizam secka radi umesto vas. Plastična posuda ima neklizajuće dno i pere se u mašini za suđe.   Nastavak za miksiranje-mutilica Pojednostavite pripremu vaših omiljenih poslastica pomoću nastavka za miksanje – mutilice. Uz jak motor snage 800 W i dodatka za mućenje, učiniće da izmiksate vaše poslastice na brz i lak način.
ID Oglasa: #165680283
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.