slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

TAJMER ZA BOJLER monofazni Wi-Fi WiFi Metalac Ariston TA peć

5.500 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1.159
39
pre 11 dana
Odgovara na 75% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Tajmeri Za Ta Peći
Član od 16.09.2010.
kp izlog

⚠️ Najkvalitetniji tajmeri na domaćem tržištu. Ocene i komentari zadovoljnih korisnika svedoče o tome. ⚠️

Na prodaju nov Wi-Fi tajmer za bojlere i ostale velike potrošače sa direktnim povezivanjem. Karakteristike:

✔️ Ono što razlikuje ovaj tajmer od ostalih na tržištu, jeste FINDER relej industrijskog kvaliteta MADE IN ITALY i to je naznačeno na njemu (pogledajte slike).  Ujedno i najbitnija komponenta celog sklopa, koja omogućuje bezbedan prekid struja velikih amperaža. Izuzetno tih za stambene uslove! Dok ostali ubacuju kineske releje ili sklopke, koje su bučnije i namenjene pokretanju elektromotora. Slobodno ih pitajte da vam slikaju šta ugrađuju u tajmer i gde se ta komponenta proizvodi, jer uglavnom i nije naznačeno, što znači da je iz Kine.  To su brendovi puput Schellenberg, Elmark, Mitea Electric, Chint, Earu, Songle, Tomzn, Sohan.

✔️ Mogućnost upravljanja potrošačima sa bilo koje tačke na svetu zahvaljujući ugrađenom Wi-Fi modulu koji radi na 2.4GHz.  Kada jednom prikačite ovaj tajmer na vašu kućnu Wi-Fi mrežu, moguće je upravljati njime gde kod se vi nalazili. Dovoljno je da na tom mestu imate internet, bilo Wi-fi ili mobile data. Pored toga, kao i kod standardnih digitalnih tajmera i na ovom postoji mogućnost programiranja rada u minut, da radi samo određeni dan, rad na parne ili neparne dane, rad u toku cele nedelje, itd. . .  

✔️ Ceo sklop je smešten u samogasivu kutiju Obo Bettermann, MADE IN GERMANY.   Ispunjava standard IP66 stepena zaštite od prašine i vlage. U sva 4 ugla nalaze se komore za šrafove, ukoliko postoji potreba da se tajmer pričvrsti na zid. Ove komore su fizički odvojene od glavne komore u kojoj su smeštene komponente, tako da ne postoji mogućnost prodiranja vlage i vode!

✔️ Ubedljivo najmanjih dimenzija na domaćem tržištu 11cm x 15cm x 6.7cm (širina x visina x dubina).   Dakle, zauzima prostor od 1105cm3, tj 1.1dm3! Pitajte ostale prodavce da vam premere njihove tajmere i izračunajte njihovu zapreminu (dužina x širina x visina), pa ćete videti koliko su kabasti.

✔️ Za monofazne potrošače maksimalne snage do 3.6kW (pri naponu od 230V).   
ID Oglasa: #148725134
Informacije
1. Ako je potrebno da šaljem paket, to radim isključivo putem Post Express-a.
2. Ukoliko želite da uštedite na poštarini, možete pre slanja da izvršite uplatu na tekući račun.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.