slika
slika
1 od 2

Frižider SAMSUNG RB34T671FSA/kombinovani/NoFrost/A+/355L

54.990 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
190
4
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Mega-Tehnika
Član od 10.09.2020.
Svi oglasi
Frižider SAMSUNG RB34T671FSA/kombinovani/NoFrost/A+/355L(231+124)/185,3x59,5x63,7cm/inox

 

 

Više prostora unutra – ista dubina spolja
SPACEMAX™ TEHNOLOGIJA
Ekstraveliki frižider od 385 litara* sa svojih 600 mm dubine odgovara standardima kuhinjskih elemenata i u ravni je sa njima. Njegova prednost su izuzetno tanki zidovi u koje je SpaceMax™ tehnologijom ugrađena veoma efikasna izolacija. Na taj način stvoreno je više prostora u unutrašnjosti, a frižider prati liniju radnih elemenata.

 

Hladi ravnomerno po svim ćoškovima
SVEOBUHVATNO HLAĐENJE
Ono što se pouzdano zna jeste da će hrana biti odlično rashlađena, gde god da se nalazi. Sistem za sveobuhvatno hlađenje ravnomerno rashlađuje svaku pregradu i svaki ćošak. On neprekidno proverava temperaturu i kroz strateški postavljene otvore ubacuje hladan vazduh. Tako će svaka namirnica, gde god da se nalazi, biti dobro rashlađena i sveža.

 

Bez leda tamo gde ne treba NO FROST Ne gubi vreme i snagu na odleđivanje frižidera. Tehnologija No Frost povećava cirkulaciju vazduha i održava stabilnu temperaturu, čime se sprečava formiranje leda. Na taj način se mnogo brže dostiže željena temperatura. A sistem za hlađenje je manje opterećen, pa frižider traje duže.   Brzo hlađenje i zamrzavanje kad zatreba POWER COOL / POWER FREEZE Uživaj u performansama brzog hlađenja. Pritiskom na dugme, aktivira se funkcija Power Cool i izuzetno hladan vazduh počinje da prodire unutar frižidera kako bi brzo rashladio sve tvoje namirnice ili omiljene napitke. Funkcija Power Freeze omogućava brzo ubacivanje hladnog vazduha u zamrzivač. Izvanredna opcija za zamrzavanje ili učvršćivanje zamrznute hrane i pravljenje leda.   Samsung kombinovani frižider RB34T671FSA/EK
Samostojeći kombinovani frižider
Energetska klasa: F
Nivo buke: 35dB(A)
No frost
Potrošnja energije: 300 kWh
Ukupna kapacitet:
-Neto: 340 l
-Bruto: 355 l
Kapacitet frižidera:
-Neto: 228 l
-Bruto: 231 l
Kapacitet zamrzivača:
-Neto: 112 l
-Bruto: 124 l
Frižider:
-4 police od kaljenog stakla
-3 pregrade u vratima
-Posuda za jaja
-Fioka za voće i povrće
-Pregrada za rashlađivanje
Zamrzivač:
-3 fioke
-Posuda za led
Kapacitet zamrzavanja: 12kg/24h
LED osvetljenje
Višestruk protok hlađenja
Sveobuhvatno hlađenje
Power Cool funkcija
Power Freeze funkcija
Displej i komande spolja, na vratima
Alarm za otvaranje vrata
Sredstvno za hlađenje: R600a
Režim odmora
Klimatska klasa: SN, N, ST, T
Boja: srebrna
Težina: 66 kg
Dimenzije: (Š x V x D): 59,5 x 185,3 x 65,8 cm  

Garancija: 2 godine


Proizvod je nov,  nekorišćen i dolazi u originalnom, neotpakovanom pakovanju sa važećom garancijom od dana kupovine.  Svi proizvodi u našem asortimanu su isključivo novi, isključivo uvezeni od strane zvaničnog (generalnog) uvoznika za dati brend, poseduju svu prateću dokumentaciju i u slučaju bilo kakve potrebe, garancija se ostvaruje u Srbiji kod ovlašćenog uvoznika.  

Plaćanje možete obaviti pouzećem (kuriru na ruke nakon što Vam preda proizvod) ili na račun naše firme (po dostavljenom predračunu sa podacima za uplatu).  
Pakovanje proizvoda je dodatno obezbedjeno kako bi se izbegla i najmanja mogućnost oštećenja prilikom transporta.

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem KP poruka, telefonom ili SMS porukom, kako Vama najviše odgovara.

ID Oglasa: #158991672
Informacije
  • Roba poručena nakon 30.04. odnosno tokom praznika, biće poslata počev od 07.05. po započinjanju rada kurirskih službi. Preuzimanje tokom praznika biće moguće samo za artikle za koje je istaknuto da su odmah dostupni.
  • Isključivo novi proizvodi, u originalnom pakovanju, sa domaćom garancijom ostvarivom u Srbiji.
  • Firma je u sistemu PDV-a.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.