slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Tajmeri za TA pec, monofazni i trofazni

4.999 din

Beograd | Palilula
Kao novo - nekorišćeno
96.923
433
pre 13 dana
Tajmeri Za Pec 0638254969
Član od 03.11.2013.
Svi oglasi
Automatizacija TA peći, kaljeve peći itd.  

Monofazni i trofazni tajmeri za TA peći i druge uredjaje.
 
Cena monofaznog uredjaja bez sata 5000din.
Cena trofaznog uredjaja bez sata do 5.5kw je 5500din.
Cena trofaznog uredjaja bez sata od 6kw i jači je 6000din.
Satovi-tajmeri 700din mehanički, 1500din digitalni.
Trenutno u ponudi wi-fi utičnice 1500din za kupce uredjaja
Uredjaj podržava i wi-fi utičnice ali trenutno u ponudi.

Preuzimanje na Karaburmi kod gsp garaže i
Novi Beograd kod Immocentra

Ušteda el. energije na TA peći pomoću tajmera se dobija tako što na tajmeru podesite vreme paljenja i gašenja TA peći, obično se namesti noću od 00-08h po jeftinijoj tarifi(4 puta je jeftinija nego preko dana), uključite TA peć u uređaj, a uređaj uključite u utičnicu na zidu.  

Svake noći uređaj se uključuje u zadato vreme, tako da vi više nemate obavezu uključivanja peći ali u koliko postoji potreba za dogrejavanjem peći preko dana, peć se uključi jednostavnim prekidačem na tajmeru.

Ono što nas izdvaja je da sat namerno nije ugradjen u kutiju da bi vi  sami mogli da ga zamenite u slucaju kvara ili da možete zameniti, u koliko postoji potreba, običan sat digitalnim i obrnuto. Takodje na uredjaj može da se priključi i WI-FI utičnica. Pored promenjivog sata ugradjujemo kvalitetne kontaktore u glavnom nemačke koji se ne čuju jako kada se pale i gase i koji su tihi u radu, kvalitetan i stručan način izrade.

Ne ugradjujemo jeftine kontaktore tipa schellenberg, kineske, turske. . .

Koristimo namenske kutije koje ispunjavaju standarde o protiv požarnoj zaštiti. Na trzistu vidimo kutije od drvenih do razvodnih koje je suvisno komentarisati, stare kablove, jeftine kontaktore koji zuje slično frižideru u radu itd. , a sve zarad niže cene izrade.


Rukovanje mehaničkim tajmerom je lako i  jednostavno. Na satu postoje mali crni dugmići  sa spoljne strane brojeva  koje gurnete na dole da bi zadali vremenski period  koliko će tajmer biti uključen, a trenutno  vreme podesite okretanjem kruga do crnog trougla  u smeru strelice koja se nalazi na sredini sata. Sa strane je prekidač koji služi da tajmer upalite ili podesite na vremensko paljenje-gašenje. Na taj način je sve podešeno i peć može samostalno da radi.   
Na YouTube potrazite snimak kako podesiti digitalni tajmer, videcete sliku sa oglasa, objašnjeno je kako podesiti i digitalni i mehanički tajmer.

Tajmer funkcioniše tako što se vaš uredjaj napaja preko kontaktora-sklopke i sva struja ide preko kontaktora, a vremenski starteri samo pokreću kontaktor i za to im je potrebno jako malo energije.  
Na ovaj način nema opterecenja instalacije i ne može da dodje do havarije kao npr u slučajevima kada imate monofazne TA peći i jednostavno ih uključite u vremenske startere  (plava slika)  te na taj način dodje do grejanja ili topljenja istih jer nisu predvidjeni za velika opterećenja.  

U koliko vam uredjaj ne odgovara vratite nam ga u roku od pet dana i vratićemo vam novac.  

Šaljemo preko post expresa, a lično se može preuzeti u Beogradu kod BIG Fhasion centra na Karaburmi i kod Immocentra na Novom Beogradu.  

Vise na:       tajmeri. blogspot. com i obavezno pogledajte snimak.
ID Oglasa: #37337429
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.