slika
slika
slika
1 od 3

Akcija Grejalica sa ventilatorom kalorifer 1000W / 2000W

1.199 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
422
12
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Pera
Član od 30.03.2016.
kp izlog
AJCIJA AKCIJA AKCIJA

  • Grejalice i Kaloriferi


KARAKTERISTIKE PROIZVODA:

Grejalica sa ventilatorom

Model: HF-1710

Snaga: 2000W

Napon: 220 – 240 V, 50/60 Hz

Termostat

Dva nivoa grejanja podesiva, 1000W ili 2000W

Funkcija izduvavanja hladnog vazduha, bez grejača

OPIS PROIZVODA:

Grejalica snage 2000W, sa ventilatorom. Ima podesivi termostat i dva stepena grejanja. Takodje može da izduvava i samo hladan vazduh tako da može biti korisna i tokom letnjih meseci.
​ZA VAŠU SIGURNOST
1. Pročitajte sva uputstva prije korištenja grijača ventilatora.
2. Grijač ventilatora priključite samo na jednofaznu utičnicu s glavnim naponom kako je navedeno na natpisnoj pločici.
3. Ovaj uređaj ispunjava zahtjeve za elektromagnetnu kompatibilnost navedene u EN 55104/95 u pogledu smetnji na radio i TV uređajima. uređaj je u funkciji: provjerite je li prekidač u OFF (0)
42 Ne napuštajte svoj dom dok je položaj i termostat u minimalnom položaju. Uvijek isključite uređaj iz struje.
5. Čuvajte zapaljivi materijal kao što su namještaj, jastuci, posteljina, papir, odjeća, zavjese itd. najmanje 100 cm udaljen od grijača ventilatora.
6. Uvijek isključite grijač kada ga ne koristite. Nemojte povlačiti kabl da biste isključili grejač.
7. Držite ulaz i izlaz zraka slobodnim od predmeta: najmanje 1 m ispred i 50 cm iza grijača.
8. Ne postavljajte grijač odmah ispod utičnice. Ne dozvolite životinjama ili djeci da dodiruju ili da se igraju grijačem ventilatora. Obratite pažnjul dolazi do izlaza zrakavruće tokom rada (više od 80°C ili 175 F).
10. Nemojte pokrivati. Ako je pokriven, postoji opasnost od pregrijavanja.
​11. Ne koristite ovaj grijač ventilatora u neposrednoj blizini kade, tuša ili bazena.
12. Ne koristite grijač ventilatora u prostorijama sa eksplozivnim plinom ili dok koristite zapaljive rastvarače, lak ili ljepilo.
13. Ako je kabel ovog uređaja oštećen, prestanite koristiti ovaj proizvod i kontaktirajteproizvođača za daljnje upute. 14. Održavajte grijač ventilatora čistim. Ne dozvolite da bilo koji predmet uđe u ventilacioni ili ispušni otvor kaoovo može uzrokovati strujni udar, požar ili oštećenje grijača.
INSTALACIJA
Uređaj ne zahtijeva instalaciju, treba ga koristiti isključivo kao prijenosni uređaj. Prijenosni uređaji nisu prikladni za upotrebu u kupaonici.
OPERACIJA
Okrenite dugme termostata (desno) u smeru kazaljke na satu dok ne dostigne maksimalnu postavku. Ljetni servis (samo ventilacija): okrenite dugme na postavku Grejanje na smanjenoj snazi: okrenite dugme (desno) na postavku I (1000W). Grijanje punom snagom: okrenite (desno) na postavku II (2000). Isključivanje. okrenite dugme (lijevo) na postavku O.
REGULACIJA TERMOSTATA
Kada prostorija dostigne potrebnu temperaturu, okrenite desno dugme termostata (ako je uključeno) u smjeru suprotnom od kazaljke na satu do tačke u kojoj se uređaj isključi, a ne dalje. Ovako fiksirana temperatura će se automatski regulisati i održavati na konstantnom nivou od strane termostata.
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE
Prije čišćenja uvijek izvucite utikač iz električne utičnice. Često čistite rešetke za ulaz/izlaz zraka. Nikada ne koristite abrazivne prahove ili rastvarače. UPOZORENJANe koristite uređaj u blizini tuševa, kada, umivaonika, bazena itd. Grijač uvijek koristite u uspravnom položaju. Nemojte koristiti grijač za sušenje rublja. Nikada nemojte blokirati usisne i izlazne rešetke (opasnost odpregrijavanje). Grijač mora biti postavljen najmanje 50 cm od namještaja ili drugih predmeta. Ne postavljajte ga uz zidove, namještaj, namještaj, zavjese itd. Ovaj uređaj dolazi sa priključkom tipa Y. Zamenu kabla treba poveriti samo ovlašćenom tehničaru proizvođača, jer je za takav rad potreban poseban alat. Aparat se ne sme postavljati direktno ispod utičnice. Nemojte koristiti uređaj dok je u funkciji kako biste izbjegli pregrijavanje uz rizik od požara. Ne koristite uređaj u prostorijama manjem od 4m². Grijač je opremljen sigurnosnim uređajem koji će isključiti grijač u slučaju nesreće
ID Oglasa: #141953667
Informacije
Pogledajte SVI OGLASI ima  interesantnih stvari po povoljnim cenama 

Izdvajama oglas

Zebra zavese Dan Noc trakaste rolo NAJPRODAVANIJI MODEL U EU



Na svu robu imate radnu garanciju da je ispravna (osim ako nismo drugacije naglasili), ako niste zadovoljni ili je artikal ne ispravan imate rok 2 dana od datuma prijema da reklamirate i vratite nam artikal

Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.