slika
slika
slika
slika
1 od 4

Grejalica sa efektom kamina

1.800 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
7
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Ukoliko tražite grejalice koje stede struju, a pritom pružaju efikasno i brzo zagrevanje, naša najnovija PTC keramička grejalica je idealno rešenje za vas. Sa snagom od 900 vati, ova grejalica kombinuje nisku potrošnju energije sa sposobnošću da zagreje prostor oko vas za svega 3 sekunde. Zahvaljujući visokom elektrotermičkom koeficijentu konverzije, ova grejalica brzo dostiže željenu temperaturu, pružajući ravnomerno raspoređenu toplotu. Ugrađeni podesivi termostat i tajmer za uključivanje/isključivanje omogućavaju vam da prilagodite rad grejalice vašim potrebama, dok istovremeno štedite struju. Upravljanje grejalicom je izuzetno jednostavno zahvaljujući priloženom daljinskom upravljaču. Njena kompaktna veličina i laka prenosivost čine je savršenom za bilo koji prostor – bilo da je to vaš dom, kancelarija, garaža ili radno mesto. Posebno je korisna u hladnim vremenima, kada vam je potrebna efikasna, ali tiha grejalica koja neće zauzeti puno prostora. Flame Heater dolazi sa integrisanim tajmerom, koji omogućava automatsko isključivanje grejalice kada se dostigne podešeno vreme. Specifikacije: Materijal: ABS Snaga: 900W Napajanje: 110-240v, 50-60hz Boja: Crna Pakovanje: Karton Pogodna za zimske uslove Vrsta utikača: EU/US Dimenzije: (navesti detaljnije) Kontrola: Putem tastera na uređaju ili daljinskog upravljača Primena: soba, kancelarija, garaža itd. Ove grejalice koje stede struju predstavljaju savršen spoj efikasnosti, ekonomičnosti i praktičnosti, što je čini nezaobilaznim dodatkom za svako domaćinstvo.

ID Oglasa: #165868239
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.