slika
slika
slika
slika
1 od 4

Grejalica - Ventilator 1800W

2.799 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
10
0
danas
Odgovara na 46% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Brzi Gonzales
Član od 14.08.2020.
Svi oglasi
 

Predstavljamo vam ventilator za cirkulaciju toplote i hladnog vazduha, vaše vrhunsko rešenje za stvaranje savršene temperature i protoka vazduha u bilo kom prostoru.  Ovaj inovativni ventilator kombinuje funkcionalnost, svestranost i praktičnost kako bi pružio osvežavajuće i udobno okruženje.

Sa svojom dvostrukom funkcijom za grejanje i hladjenje, ovaj ventilator za cirkulaciju vazduha je dizajniran da vam pruži udobnost u hladnijim mesecima i pruži osvežavajući povetarac tokom toplijih godišnjih doba. Iskusite pogodnost posedovanja jednog uređaja koji može da zadovolji vaše potrebe tokom cele godine.

Opremljen naprednom tehnologijom grejanja, ovaj ventilator može ravnomerno da distribuira topli vazduh po prostoriji, obezbeđujući prijatnu i udobnu atmosferu.  

Tokom toplijih meseci, funkcija cirkulacije hladnog vazduha postaje vaš najbolji prijatelj.  Doživite revitalizirajući povetarac dok ventilator efikasno pokreće hladan vazduh kroz prostor, pružajući olakšanje od zagušljive toplote i poboljšavajući ukupni kvalitet vazduha.

 

Ovaj proizvod je pogodaan za dobro izolovane prstore ili za povremenu upotrebu. Lak je za upotrebu, da i deca od 8 godina mogu da koriste. Aparat može emitovati i hladan i topao vazduh u zavisnosti od funkcije. Da biste uključili uređaj, umetnite utikač u utičnicu za struju, podesite prekidač za rad u željenom položaju i okrenite prekidač za temperaturu u smeru kazaljke na satu do maksimalnog položaja. Kada se postigne željena temperatura, okrenite ručicu polako, unutra u smeru suprotnom od kazaljke na satu, sve dok se aparat ne isključi. U ovom trenutku, proizvod će se automatski ponovo pokrenuti kada se temperatura podigne  ispod postavljene granice. Začišćenje aparata koristiite meku ili blago vlažnu krpu, nikada ne koristi hemijske rastvarače.
Specifikacija:
-Snaga:1800W,

-Grejanje/Hladjenje

-Termostat za regulaciju temperature
-Sistem zaštite od pregrevanja
-Veličina proizvoda je 27x24x1o,5cm

-Tezina:1,6kg,

-Sa donje strane ima sigurnosni prekidač koji služi da isključi grejalicu usled prevrtanja.
ID Oglasa: #159476515
Informacije

Postovani

?Slanje se obavlja post exsoresom

Radimo licna preuzimanja u Beogradu

Svi artikli su u fabrickom pakovanju, Novi.

Za sve informacije pozovite na telefon☎️

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.