slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Grejalica - ventilator Comfort Zone CZ40BK 2000w

1.690 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
21
0
pre 13 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
David
Član od 09.03.2013.
kp izlog

☀MULTI-FUNKCIONALNO REŠENJE ZA GREJANJE: Iskusite svestranost našeg prenosnog grejača sa njegovim dizajnom sa ventilatorom, koji efikasno distribuira toplotu po vašem prostoru. Pored mogućnosti grejanja, podešavanje samo za ventilator nudi osvežavajući povetarac tokom toplijih meseci, održavajući vas hladnim i prijatnim tokom cele godine. Uživajte u pogodnostima jednog uređaja koji zadovoljava i vaše potrebe za grejanjem i hlađenjem.

 

☀ KONTROLNA TABLA : Sa svojim intuitivnim dizajnom, ovaj grejač nudi praktične kontrole za rad bez napora. Lako dostupna kontrolna dugmad vam omogućavaju da brzo podesite termostat na željenu temperaturu i bez napora prelazite između dve postavke grejanja jedinice. Bez obzira da li više volite ugodnu toplinu ili viši nivo toplote, možete lako da prilagodite podešavanja da biste stvorili savršeno okruženje. Kontrolna tabla prilagođena korisniku osigurava da podešavanje grejača bude iskustvo bez muke.

 

☀LAKO ZA PREMEŠTANJE I ŠTEDIJA PROSTORA: Dizajniran imajući na umu prenosivost, ovaj lični grejač ima kompaktan i lagan dizajn koji vam omogućava da ga bez napora premeštate iz jedne prostorije u drugu. Bez obzira da li vam je potrebno da ostanete prijatni u svojoj kancelariji, dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi, ovaj grejač može lako da vas prati. Njegova konstrukcija koja štedi prostor osigurava da se neprimetno uklapa u bilo koju oblast, što ga čini raznovrsnim rešenjem za grejanje za vaše dnevne aktivnosti.

 

☀ TIH RAD: Doživite mir dok vam je toplo uz ovaj prenosivi grejač. Dizajniran da radi tiho, obezbeđuje mirno okruženje u oblastima kao što su kancelarije, spavaonice i spavaće sobe. Napredna tehnologija ovog grejača omogućava mu da radi tiho u pozadini, obezbeđujući efikasnu toplotu bez ikakve ometajuće buke. Bez obzira da li radite, učite ili se opuštate, možete uživati u mirnoj atmosferi bez ikakvih smetnji. Prihvatite prijatan ambijent bez kompromisa po pitanju mira uz ovaj prenosivi grejač.

 

☀POBOLJŠANE BEZBEDNOSNE MERE: Ovaj grejač je opremljen inteligentnim bezbednosnim funkcijama kako biste bili bezbrižni. Kućište koje ostaje hladno obezbeđuje da spoljašnjost ostane hladna na dodir, minimizirajući rizik od slučajnih opekotina. Ugrađena oblikovana ručka olakšava bezbedno nošenje i transport grejača. Prekidač za isključenje pri prevrtanju automatski isključuje grejač ako se slučajno prevrne, a sistem zaštite od pregrevanja dodaje dodatni sloj sigurnosti automatskim isključivanjem grejača ako dostigne nebezbednu temperaturu.

ID Oglasa: #159667406
Informacije
Pošiljke uglavnom šaljem Post Expressom, po vašoj želji običnim ili CC koji je nešto sporiji ali košta 200 dinara fiksno, a moguće je lično preuzimanje na teritoriji Beograda u bilo koje doba na Banovom brdu ili nekom drugom mestu koje nam odgovara.

Uvažavam reklamacije na ispravnost i kvalitet.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.