slika
slika
slika
1 od 3

norveski radijator waver 700w

10.990 dinFiksno

Beograd
Novo
2.072
10
pre 5 dana
Primavera
Član od 07.04.2020.
kp izlog

Waver Superior norveški radijatori predstavljaju najmoderniju tehnologiju grejanja sa touch-screen panelom i termostatom sa verzijom programiranja na 5 i 7 dana.  Waver Superior radijatori prirodnom cirkulacijom vazduha zagrevaju prostor i ostvaruju uštedu električne energije i do 50%.   Varijanta uključivanja jedne polovine ili pune snage grejača predstavlja odlično rešenje za prelazni period između jeseni i zime, i zime i proleća kada sa polovinom snage grejača možete postići željenu temperaturu. Kvalitetna izrada grejača i način rada obezbeđuju potrebnu temperaturu i kvalitetan vazduh u prostoru. Ne sagoreva prašinu, čuva kiseonik i zadržava klimu u prostoru.  

Moze da se kaci na zid ili na tockice koji su uracunati u cenu.

Dimenzije su:370x80x600mm a prostorija koju moze da  zagreje izmedju 5-9m2 u zavisnosti od izolacije i visine plafona.

Mogucnost placanja: gotovinsko placanje, placanje karticom i placanje na rate cekovima gradjana, master karticom banke Intese i AMEX-om. Uz svaki artikal dobijate fiskalni racun i garanciju.

Za kupovinu 2 ili vise komada ostvarujete 10% popusta na racun.

Za sva dodatna pitanja pozovite ili posaljite KP poruku

ID Oglasa: #94929330
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.