slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

PROLINETECH dizel top 20kW za zagrevanje 166m2

27.000 din

Subotica
Novo
75
1
pre 12 dana
Odgovara na 37% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Povoljna kupovina online
Član od 10.12.2010.
Svi oglasi

MOGUĆNOST PLAĆANJA PREKO FIRME

KONTAKT: 065/ 35-89-321

FISKLANI RAČUN 

NOVO FABRIČKI ZAPAKOVANO

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Dizel top je mobilni grejač sa ventilatorom pogodnim za brzo i relativno jeftino zagrevanje prostora, kao što su zgrade, sušare, gradilište ili druge oblasti gde je potrebno grejanje bez komplikovane instalacije.
Takođe je pogodan za sušenje novih zgrada ili kao rezervni izvor toplote. Gorivo je dizel. Uređaj je visoko efikasan snabdevač velike količine zagrejanog vazduha.
Ugrađeni termostat održava podešeni režim, a uključena je i funkcija automatskog isključivanja. Ovo je siguran, izdržljiv i jednostavan uređaj za upotrebu.
Ovaj moćani dizel generator toplote je opremljen praktičnom šasijom za mobilno grejanje. Snagom od 20kw greje dobro provetrene radionice, garaže i druga radna mesta.
Takođe je idealan za sušenje novih zgrada, oko kuće, poljoprivredu i slično. Gde god treba postići i održavati konstantnu temperaturu.
Osnovni zahtev za rad: Prostorije moraju biti odgovarajuće provetrene. Nije pogodno za zatvorene sobe.
Dizelski grejač je opremljen podesivim termostatom. Uređaj se automatski isključuje kada se postigne željena temperatura i automatski automatski uključuje kada temperatura padne ispod.

 

Tehničke karakteristike PROLINETECH dizel topa 20kW:

 

  • Snaga: 20 kW
  • Napon: 230V / 50Hz
  • Sadržaj rezervoara goriva: 19 l
  • Potrošnja: oko 2 l / h
  • Za zagrevanje prostorija do 166 m²
ID Oglasa: #143388204
Informacije

Slanje robe pouzećem, plaćanjem unapred na tekući račun, plaćanje putem čekova, administrativne zabrane ili WEB kredita. Šaljemo kurirskim službama po celoj Srbiji!                                                            
Uštedite svoje vreme i novac, kupujte pametno, kupujte kod nas! EKLIX D. O. O
Kontakt: 0653589321                        
Mail: prodaja@eklix. rs

 

Za porudžbinu ostavite:

    • Ime i prezime

 

    • Ulicu

 

    • Grad

 

    • Kontakt

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.