slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Dekorativni zaštitnici i usmerivači vazduha na klimama

799 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
321
20
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

velika ušteda – 100% isplativ – 0% potrošnja struje

Zaštitite se od neprijatnog direktnog duvanja hladnog vazduha iz klime uz naš revolucionarni proizvod – dekorativne zaštitnike i usmerivače vazduha!

 

Jeste li ikada osetili nelagodu ili ukočenost kada provodite duže vreme ispod klime? Bez obzira na to kako je okrenuta, čini vam se da vazduh neposredno puše pravo na vas? To može dovesti do glavobolje, prehlade i neugodnih osećaja koje niko ne voli.

SPREČAVA DIREKTAN UDAR HLADNOG VAZDUHA – ŠTEDI STRUJU – FILTRIRA VAZDUH

Nemojte brinuti! Rešenje je tu, i predstavlja ga naš vetrobran koji se može montirati na bilo koji klima uređaj. On usmerava hladan vazduh dalje od vas, omogućavajući prirodno strujanje vazduha koje neće biti štetno po vaše zdravlje. Ovaj zaštitnik je kao prepreka koja vas čuva, usmeravajući strujanje vazduha prema gore.

 

Naš usmerivač ima podesivu dužinu, što vam omogućava da ga skupite ili raširite prema vašim potrebama. Montaža je izuzetno jednostavna, kao i skidanje, što znači da se može koristiti u svakom domu ili radnom mestu.

Glavne karakteristike našeg dekorativnog vetrobrana za klimu su:

  • Podesiv dizajn koji usmerava hladan vazduh dalje od vas
  • Pruža ugodan ambijent bez rizika od zdravstvenih problema izazvanih direktnim hlađenjem
  • Lako se montira na bilo koju klimu
  • Izrađen od ekološki prihvatljivog, mekog PP materijala koji je otporan na niske temperature, bez mirisa i siguran za upotrebu

Naš vetrobran je sklopiv i jednostavan za instalaciju, bez potrebe za bušenjem. Cela ploča se lako rastavlja i čisti, pružajući vam praktičnost i jednostavnost upotrebe.

ECO materijal 100% i totalno netoksičan

Zaštitite se od neprijatnih efekata direktnog duvanja hladnog vazduha i pružite svom prostoru dodatnu estetsku vrednost uz naše dekorativne zaštitnike i usmerivače vazduha.

Naručite danas naš klima uređaj vetrobransko staklo i uživajte u udobnosti i zaštiti koju vam pruža!

ID Oglasa: #153253234
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.