slika
slika
1 od 2

Dubinsko pranje klima uređaja od 3000 dinara

3.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
11
1
pre 9 dana
Odgovara na 73% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Tasic
Član od 19.06.2021.
 

Čišćenja i dezinfekcije klima uređaja podrazumeva pranje unutrašnje jedinice spolja i iznutra mašinom pod vodenim pritiskom, uključujući skidanje i pranje filtera, pranje kadice za sakupljanje kondenzovane vode, čišćenje i pranje izmenjivača i propelera turbine.
Klima uređaj posle pranja ponovo ima izgled potpuno novog uređaja kao kada je kupljen, jer su sve nečistoće apsolutno otklonjene iz unutrašnjost, bez neprijatnih mirisa, nečistoća i bakterija.
Vaš klima uređaj će funkcionisati efikasnije što će pojačati hlađenje i protok vazduha. PREDNOSTI PROFESIONALNOG ČIŠĆENJA KLIMA UREĐAJA  je u tomr što povećava efikasnost vašeg klima uređaja, smanjujući račune za električnu energiju Poboljšava kvalitet vazduha uklanjanjem štetnih klica, plesni i bakterija Performanse grejanja i hlađenja se povećavaju do 4⁰C Produžava životni vek vašeg klima uređaja Poboljšana performansa podrazumeva brže postizanje idealne temperature. Idealna usluga za osobe sa astmom, alergijama, kućnim ljubimcima, decom.
Sredstva koja upotrebljavamo su sertifikovana i specijalno namenjena za dezinfekciju i pranje klima uređaja. Čiščenje klima uređaja obavljaju stručna lica sa višegodišnjim iskustvom u radu.
​Proces rada mozete detaljno pogledati na IG
klimaservisbg
ID Oglasa: #166174396
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.