slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Usmerivac vazduha klime

1.590 din

Pančevo
Korišćeno
Dostupno odmah
17.083
243
pre 9 dana
Maki
Član od 22.09.2011.
Svi oglasi
Usmerivač za klima uređaj!

Funkcija usmerivača je da prilikom hlađenja ne budete izloženi direktnom duvanju klime, bez obzira na veličinu prostorije i poziciju klime.  Vazduh iz klime se odbija od usmerivača ka plafonu, čime onemogućava klima uređaju da duva direktno u leđa ili glavu. Najveći efekat se postiže u malim kancelarijama i šalter salama, gde radnici ne moraju da brinu za svoje zdravlje. Hladan vazduh se usmerava prema plafonu gde se nalazi najtopliji vazduh, čime omogućava postepeno rashlađivanje prostorije.

Usmerivač za klima uređaj je dodatni element koji možete ugraditi na 90% modela starih/novih klima uredjaja.

Lučna konstrukcija profila – nosača folije omogućava maksimalno usmeravanje vazduha ka plafonu u odnosu na sve modele koji imaju ravan pleksiglas kao krilo za usmeravanje.

Konstrukcija usmerivača je laka i se montira principom lepljenja na kućište klima uređaja (nije vam potreban majstor i bušenje zida).

Proizvod je proziran - transparentan i deluje kao moderna aplikacija na vašem klima uređaju.

Ukoliko vam se čini da folija previše blokira hladan/topao vazduh foliju možete prekrojiti ili presaviti i lučno je slajdovati po profilima do postizanja željenog ugođaja.

Cena proizvoda 1590 RSD za  klime 9000 i 12000 BTU.  
Cena proizvoda 1990 RSD za klime 18000 i 24000 BTU.  

Šaljem isključivo POST EXPRESSOM.
ID Oglasa: #91851544
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.