slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Mini klima Artic Air Ultra 2X

1.750 dinFiksno

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
85
2
pre 10 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mila-Online Prodaja
Član od 14.12.2019.
Svi oglasi
Cena 1750 dinNajprodavanija mini klima 2022-e godine i ovegodine hladiće Vaša radna mesta, kamp kućice, kancelarije. . Jednostavna, duplo snažnija od svogprethodnika, elegantna sa najlakšim patentom zaizvlačenje filtera. Zašto je to bitno? Samo pravilno rashlađen filter omogućiće vampotpunu iskoriščenost uredaja. Ukoliko želite da pročitate više: Teško podnosite letnje vrućine i nije vam lako dafunkcionišete na vrelini? Klime svakako pomažu dase rashladite, ali sui veliki troOšak kada rade po ceodan. Uz Rovus Arctic Air Ultra, poboljšan, kompaktan i ekološki personalni rashlađivač,2-puta jačim hlađenjem nego prethodna verzija, svojprostor možete rashladiti uz mnogo manji trošak! Arctic Air Ultra je letnja neophodnost za stanove, kancelarije, studentske sobe, čitaonice, kampprikolice, vikendice! Jednostavno uspite vodu urezervoar, uključite, startujte uređaj i jednostavno seopustite i uživajte u svežem i hladnom vazduhu do10 sati sa samo jednim rezervoarom vode. Radi boljeg efekta hladenja preporučujemododavanje leda u rezervoar ili zaleđivanje filtera najedan sat pre korišćenja klima uređaja. Hydro-chill tehnologija na kojoj je zasnovanrashladni sistem uređaja Rovus Arctic Airfunkcioniše na prinipu isparavanja. Stoga, poredrashlađivanja vazduha, filter simultano vlaži vazduhi pomaže u njegovom čišćenju od alergena ineprijatnih mirisa, stvarajući tako zdravije okruženjeza život, za vas i vašu porodicu. Zahvaljujući elegantnom i kompaktnom dizajnu, štedi prostor i može se lako postaviti na vaš klubsto, radni sto, natkasnu. Možete ga koristiti i dokčitate, kaoiu radnim prostorima, garažama iradionicama. Arctic Air Ultra dolazi sa poboljšanim sunđerastimfilterom koji je perivi zamenjiv i lako se održava, azaštićen je prilagodljvim prednjim krilcima. Jednostavno uklonite prednji deo, uklonite filter, Očistite ga pod vodom i koristite ponovo. Zaboravitena skupe mesečne zamene filtera. Arctic Air Ultra ima izuzetno tih ventilator sa3brzine. U kombinaciji sa potpuno prilagodljivomprednjom rešetkom, imaćete potpuno kontrolu nadradom uređaja u svakom momentu. Arctic Air Ultra dolazi sa prilagodljivim noćnimsvetlom. Savršeno je za spavaću sobu, jer dajemeko i opuštajuće svetlo. Ova karakteristika ga činisavršenimi za spavaće sobe, jer njegovo prigušenoSvetlo neće ometati dečiji san, a uz to deci će bitiudobno i sveže. Napon: 5V 1.5AUz uredjaj ne dolazi adapter. Dolazi kabal koji možeda se poveže na bilo koji USB ulaz.
ID Oglasa: #153815631
Informacije

Mila  INTERNET prodaja!  

******Mogucnost licnog preuzimanja NE POSTOJI! ******
            NE POSTOJI NI AKO STE IZ KRUŠEVCA!   

Napomena:  Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda.  Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

KONTAKT 065/ 5684664 Sms/Poziv/Viber

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.