slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Tajmer timer sa magnetom

400 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
947
12
juče
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Mladen
Član od 08.02.2012.
Svi oglasi


Odlična i korisna stvarčica obavezna u svakoj kuhinji, za svaku domaćicu. Tajmer je kao sa slika, raznih boja, novo u kutijici svojoj, ne korišćeno, novo, sa baterijom i uputstvom. Jednostavan za korišćenje, možete   mu zadati bilo koje vreme do 99.99 minuta, kada istekne vreme pošinje da pišti kako bi vas obavestio da je nešto gotovo i slično. Pozadi poseduje magnet pa se lako zalepi za frižider, šporet, aspirator ili bilo šta metalno, a poseduje i štipaljku uz pomoć koje ga možete učvrstiti na kecelju, kalendar ili neko prigodno mesto. . . Koristi jednu malu dugme bateriju koju imate u svakom batery shopu za 50 dinara, traje dugo jako i dobijete je uz uređaj. Dimenzije timera su oko 65mm prečnika.      
Mozete izabrati tajmer narandzaste, plave, zelene, ljubicaste ili bele boje. . . u ponudi imam i tajmer u obliku pileta.                                                           

Slobodno pitajte ako vas nešto interesuje u vezi ovog uređaja . Šaljem postexpresom, pošteno upakovanog i zaštićenog. Pogledajte originalne slike od uređaja koji se prodaje.                                                                                                          
Pogledajte i ostale moje oglase, ima za svakog po neki uređaj, i još po nešto

 

 

Online sam svaki dan i odgovaram na poruke u najkracem vremenskom periodu

Ako zelite da vam posaljem predmet, potrebni su sledeci podaci:


-Ime i prezime
-Ulica i broj
-Mesto i poštanski broj
-Broj telefona za kontakt

ID Oglasa: #84860117
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.