slika
slika
slika
slika
1 od 4

Delimično ispravna stona sudo mašina, za 6kompleta

3.000 din

Leskovac
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
43
2
pre 10 dana
Miljan
Član od 10.02.2016.
Svi oglasi

Mašina radi, ali se u toku rada čuje pumpa visokog pritiska, zuji ili bruji par sekundi i onda nastavi da radi. Nekad se tako čuje na početku pranja a nekad i u toku pranja. Taj zvuk traje uglavnom 1-2 sekunde, ali nekad potraje i 10-tak. Ide kao neispravna, ko ima volje da se bavi time, može da posluži fino. Posudu za so nisam koristio jer je pustala po malo rastvorenu so na dno mašine, tako da je dno bilo korodiralo, nakon toga je zamenjena cela prohromska kada i od tada je korišćena godinu dana dok se nije pojavio taj zvuk. Ne koristi se već 2-3 meseca. Nije curila nigde, ali se taj zvuk sve češće javljao i po 2-3 puta u toku pranja.  

 

Kontakt isključivo preko poruka, kp, viber ili sms, nisam u mogućnosti da se javim u svakom trenutku zbog posla.   Lično preuzimanje u Leskovcu.  

ID Oglasa: #166218919
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.