slika
slika
slika
slika
1 od 4

Kondenzaciona sa grejačem, mehanička, 5kg, Gorenje

100 €

Leskovac
Korišćeno
Dostupno odmah
15
1
pre 10 dana
Miljan
Član od 10.02.2016.
Svi oglasi

Ispravna mašina za sušenje veša. Polovna kupljena, održavana i korišćena ove zime, sada zamenjena novom. Jedina mana je što pusti koju kap vode na vratima u toku sušenja. Meni je stajala jedna magična krpa dole ispod vrata, otprilike za kašiku vode to iskape kada suši peškire. Guma na vratima je nova. Mehanička je, sami podešavate vreme sušenja i temperaturu 40 ili 60 stepeni, nije senzorska, već klasična mehanička, sa tajmerom. Ima svetlo u bubnju. Peškire osuši za oko  90min na 60 stepeni, dok na 40 stepeni sušenje traje malo duže, 2-4h, pogotovo ako je puna kombinovanog veša. Tajmer je na 120min pa ponekad mora da se produži sušenje za nekih sat vremena. Temperatura od 40 stepeni je za sintetiku, tako da sušenje pamuka na niskoj temperaturi traje dosta duže.

Kontakt isključivo preko poruka, kp, viber ili sms, nisam u mogućnosti da se javim u svakom trenutku zbog posla.   Preuzimanje lično u Leskovcu.  

ID Oglasa: #166218496
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.