slika
1 od 1

SAMSUNG MS23K3513AS/EO MW3500K microwave oven Quick Defrost

130 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
45
3
pre 14 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Technoplus
Član od 07.10.2019.
Svi oglasi

Funkcija Održavanje toplote

Funkcija Održavanje toplote posebno je korisna kada pripremate nekoliko jela istovremeno. Korišćenjem grijača za roštilj, sve hrane ostaju na pravilnoj temperaturi i ništa se ne prekuva. Sva jela ostaju topla i ukusna, tako da ih možete poslužiti u vreme koje vam odgovara.

Brza funkcija odmrzavanja

Pomoću brze funkcije odmrzavanja, možete brzo i ravnomerno odmrznuti hranu. Pošto automatski algoritam za odmrzavanje izračunava odgovarajuće vreme odmrzavanja prema 5 vrsta hrane, potrebno je mnogo manje vremena za pripremu sastojaka.

Unutrašnja obloga CERAMIC INSIDE™

Izdržljiva i lako periva unutrašnja obloga CERAMIC INSIDE™ otporna je na ogrebotine. Glatka površina, koja se može očistiti bez trljanja, ne menja boju tokom vremena. Osim toga, zahvaljujući visokoj otpornosti na rđu i ogrebotine, uređaju pruža dug vek trajanja.

Unapred programirani lokalni recepti

Izaberite između brojnih unapred programiranih recepata i uživajte u poznatim domaćim ukusima. Možete odabrati željeno jelo samo jednim pritiskom na dugme, čime štedite puno vremena tokom pripreme.

ECO režim

U poređenju s konkurentima, značajna količina energije može se uštedeti ECO režimom, koji zahteva najnižu potrošnju energije u stanju mirovanja. Pošto korišćenje osnovnih funkcija osim pečenja zahteva samo minimalnu količinu energije, možete uštedeti značajan iznos novca zahvaljujući nižem računu za struju.

Druge karakteristike:

- Kapacitet: 23 l
- Izlazna snaga (Mikrotalasna pećnica): 800 W
- Potrošnja energije (Mikrotalasna pećnica): 1250 W
- Broj nivoa energije: 6
- Unutrašnjost (ŠxVxD): 330x211x324 mm
- Spoljašnjost (ŠxVxD): 489x275x374 mm
- Težina (Neto): 12 kg

 

ID Oglasa: #160502378
Informacije
    • NOVO  |  SVE ZA PC  |  GARANCIJA  |  NAJJEFTINIJE !



    • SVI PROIZVODI SU POTPUNO NOVI  (NEOTPAKOVANI) + GARANCIJA !

    • LIČNO PREUZIMANJE:   BEOGRAD 
    • NOVI SAD DOSTAVA NA KUCNU ADRESU 
    • Napomena: Cene se proveravaju na dan kupovine, podložne menjanju !

    • Placanje pouzećem u dinarskoj protivvrednosti


 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.