slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

TEFAL QB515D38 Masterchef Gourmet Kitchen kitchen robot 1100

250 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
19
2
pre 11 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Technoplus
Član od 07.10.2019.
Svi oglasi

 

 

 

 

TEFAL QB515D38 Masterchef Gourmet Kitchen kitchen robot 1100 W 4.6 l rust free steel Tefal Masterchef Gourmet procesor hrane u srebrnom dizajnu: Bez premca rezultati pečenja, svakog dana!

Imati radni sto sa robotom više nije smatrano luksuzom ovih dana. Srebrni Masterchef Gourmet procesor hrane biće neuporediva pomoć u pripremi slatkih i slanih domaćih kolača svaki dan: keksa, sitnih kolača, mešenih testa, testa za hleb, pizza. .. itd. Masterchef Gourmet je majstor za mešanje, mesenje i mućenje testa i krema zahvaljujući jedinstvenom, patentiranom setu pribora za testo Flex Whisk, koji se sastoji od livenog metalnog mešajućeg dodatka i livenog metalnog mešalnog rukava. Oduševite porodicu i prijatelje u bilo koje doba dana ovim lako upotrebljivim robotom i raznovrsnim priborom. Pečenje kod kuće nikada nije bilo tako jednostavno!

Jedinstvena patentirana Flex Whisk tehnologija za savršeno vazdušnu penu od samo jednog jajeta.

Zahvaljujući posebnom dizajnu Fleksibilne metlice, lako dostiže dno posude sa produženim trećim slojem žica i muti sve sastojke u lagani i vazdušasti nadev gotovo bez vremena!

Planetary pokretanje za optimalne rezultate mešanja!

Zahvaljujući planetarnom pokretu glave uređaja i pridruženog pribora, nijedan deo posude za mešanje ne ostaje nedodirljiv. Rezultat je glatka i homogena smesa.

Brzo i snažno

1100 W snage i 8 brzina sa pulsirajućom funkcijom za savršeno glatke i homogene smeše.

Visokokvalitetni metalni pribor za testo

Fleksibilna metlica sa patentiranom tehnologijom idealna je za pripremu laganih smeša, meša za kolače, a liveni gvozdeni mesni rukav pogodan je za testa sa kvascem. Pribor za testo Masterchef Gourmet + proizvoda savršeno je pogodan za svakodnevnu upotrebu.

Posuda za mešanje od nerđajućeg čelika od 4,6 litara sa drškama

Zahvaljujući kapacitetu posude za mešanje od 4,6 litara, možete umutiti do 10 belanaca istovremeno, umutiti testo za 40 kolačića ili mesiti testo za 3 velike pice. Zahvaljujući velikoj vertikalnoj dršci, rukovanje je lakše nego ikad.

Nedostaje vam inspiracija? Nudimo 25 recepata!

Sa Tefalove veb stranice, možete preuzeti kuvar sa 25 novih recepata, od svakodnevnih poslastica do najukusnijih deserata.

Proširite svoje opcije

Kompatibilan sa 7 opcionih pribora (plastični ili inox blender, mini seckalica, meso mleveno, rende/seckalica, dodatak za pravljenje testenina, cediljka za voće), sa kojima možete zadovoljiti potrebe cele porodice i obradovati njihove čulo ukusa.

Dobijate dodatak blendera od 1,5 litara

Pravite smoothie-je od svežeg voća, smesu za palačinke, uživajte u sočnosti toplih i hladnih supa i pripremite mnoge druge poslastice. Posuda blendera ima mernu šemu za lako doziranje i otvor za punjenje kroz koji možete dodavati sastojke tokom mešanja.

Uključuje dodatak za rende/seckanje

Uživajte u sveže seckanim i rendanim povrćem i voćem! Ovaj dodatak za rendanje/seckanje dolazi sa 4 odvojiva inox rende bubnja iz kojih se sastojci direktno dodaju u posudu, uključujući i dodatak za Reibekuchen.

Uključuje dodatak za meso mleveno

Napravite sveže ćufte, tartar biftek ili hamburgere kod kuće! Meso mleveno sadrži 2 inox diska za različito mlevenje (srednje grubo i grubo mlevenje). Samo oštrilo za samoproučavanje obezbeđuje optimalne rezultate.

Uključuje dodatak za cediljku za voće

Uživajte u najboljem od svežeg, sezonskog voća i povrća. .. pravite svež sok od šargarepe, paradajza ili jabuke. Odličan način za unos dnevnog vitamina! Inox filter cediljke garantuje optimalno ceđenje voćnog ili povrćnog soka. Osim toga, može se prati u mašini za pranje sudova za lako čišćenje.

Ostale karakteristike:

- Snaga: 1100 W
- Glava mutilice: Fleksibilna mutilica
- Pulsirajuća funkcija
- Planetarno kretanje
- Mleveno meso: 0.8 kg
- Testo za keksiće: 1.8 kg
- Materijal posude za mešanje: Nerđajući čelik
- Blender: Da
- Materijal posude blendera: Plastika
- Rende/seckalica
- Mešalica: Da
- Mesilica: Da
- Meso mleveno
- Cediljka za voće
- Skladištenje kabla

ID Oglasa: #161764678
Informacije
    • NOVO  |  SVE ZA PC  |  GARANCIJA  |  NAJJEFTINIJE !



    • SVI PROIZVODI SU POTPUNO NOVI  (NEOTPAKOVANI) + GARANCIJA !

    • LIČNO PREUZIMANJE:   BEOGRAD 
    • NOVI SAD DOSTAVA NA KUCNU ADRESU 
    • Napomena: Cene se proveravaju na dan kupovine, podložne menjanju !

    • Placanje pouzećem u dinarskoj protivvrednosti


 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.