slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

4u1 ručni električni set praktični mini secko

1.399 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
88
3
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Predstavljamamo Vam revolucionarni secko koji je opremljen izuzetno oštrim sečivima koja mogu preseći i usitniti čak i najtvrđe namirnice bez ikakvih problema. Rotiraju se čak 100 puta većom brzinom od brzine seckanja namirnica rukom.

Ne morate potrošiti sate za seckanje, pasiranje, mlevenje. Jednostavno ubacite željeno voće ili povrće i za par sekundi biće sitno iseckani i savršeno spremni za upotrebu. Bilo da su pitanju mekše namirnice kao što je paradajz, paprika, krastavac, luk, celer u štapu, ili tvrđe namirnice kao što su šargarepa, krompir, cvekla, badem, lešnik i slićno, ovaj secko će sve usitniti za par sekundi!

Nije potrebna utičnica za aparat. Ovaj secko je bežičan i može se brzo dopuniti običnim USB kablom. Stoga, možete ga lako prenositi iz prostorije u prostoriju, ili ga poneti sa sobom na put.

Multifunkcionalni sekač za povrće i voće, za beli luk, paprika čili luk, celer, đumbir meso i mnogo toga.

Materijal: vrhunska plastika i čelično sečivo

Dimenzije: Širina proizvoda: 10 cm Visina proizvoda: 10 cm Dužina proizvoda: 10 cm

Sve što treba da uradite je da dodate sastojke, uključite prekidač i sačekate 5-30 sekundi. Za prvu upotrebu, potpuno napunite činiju. Tada će se upaliti plava indikatorska lampica. Proizvod je opremljen USB-om Tipe-C, a adapter za napajanje 5V/1A ili druge USB interfejs uređaje.

Skratite vreme pripreme hrane sa ovim višenamenskim električnim seckom!

Vrhunski set za jednostavno rezanje i seckanje, jednostavniji je i daleko ugodniji od komplikovanih kuhinjskih aparata, takođe snažniji i brži od običnih kuhinjskih noževa.

Veoma široka primena

Vrhunske oštrice omogućuju brzo i precizno rezanje raznovrsnog povrća, voća i mesa, kao i lepo seckanje orašastih plodova!

Možete ga uvek koristiti i za pripremu kašica za svoju bebu i učiniti je gušćom i ukusnijom.

Nudi 2 različite čelične oštrice

Oštrice znatno olakšavaju rezanje i usitnjavanje sastojaka onoliko fino koliko želite, zavisno od toga koliko dugo obrađujete.

Praktičan otvor za hranu

Ima vrhunski dizajniran otvor, koji Vam omogućuje direktno ubacivanje hrane u bilo kojem trenutku.

ID Oglasa: #150112370
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.