slika
1 od 1

Alko test - tester digitalni

2.000 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
927
16
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
⚡ Elektroleum
Član od 11.03.2012.
kp izlog
Alkoohol tester digitalni, 0.00 - 0.95 mg/l BRAC  


Senzor: Poluprovodnički senzor alkkohola na dah
Vreme pripreme: 10 sekundi
Vreme očitavanja: 5 sekundi
Radni temperaturni opseg: 5 ~ 40 ℃
Opseg detektovanja: 0.00 - 0.95 mg/l BRAC
Digitalni prikaz rezultata (mg/l BRAC)
Automatsko isključivanje
Upozorenje o praznoj bateriji
Prikazivanje vremena, Alarm i odbrojavanje vremena
Napajanje:
- Tester: 3V (2 x AAA alkalne baterije, ne dolaze uz pakovanje)
- Sat: 1.5V (1 x AG13 dugmasta baterija, dolazi uz tester)
Dimenzije: 100 x 37 x 17 mm

Kratak opis proizvoda: Digitalni alkkohol tester poseduje dvostruki LCD ekran i zvučno upozorenje kada je detektovan nivo opasnosti. Jednostavan za korišćenje, potrebno je dunuti u senzor alkkohola, što znači da usnama ne treba da dodirujete tester, i dobićete rezultate u sekundi. Prikaz u realnom vremenu, prikaz temperature i tajmer mogu se podešavati kao i alarm.

Uputstvo za upotrebu: Duže pritisnite taster POWER, LCD ekran alkkohol testera će se uključiti uz zvučni signal. Prikazaće se signal za zagrevanje i pokreće se odbrojavanje od 10 do 1 koji označava da je tester u režimu zagrevanja tj. uključivanja. Pojavljuje se simbol koji nam sugeriše da možemo dunuti u senzor i ponovo počinje odbrojavanje od 10 do 1 koje označava da je tester u režimu testiranja. Dunite u senzor u periodu od 3 do 5 sekundi. Rezultate testiranja možete pročitati na LCD ekranu digitalnog alkkohol testera

Elektroleum se bavi uvozom i prodajom elektronskih komponenti, alata, lemne i merne opreme, razvojnih sistema, hemija itd…
Mogućnost plaćanja preko računa firme ( virmanski ).
U našem prodajnom asortimanu se nalazi na hiljade artikala koje svakodnevno imamo u ponudi. Svi artikli koji se nalaze u prodaji su novi, neotpakovani u originalnoj ambalaži i sa važećom zakonski propisanom garancijom.


Ukoliko neki artikal nemamo na stanju, postoji mogućnost njegovog poručivanja uz avansno plaćanje i rokom isporuke od 3 nedelje.


U saradnji sa AKS kurirskom službom, ukupna povlašcena cena PTT troškova iznosi oko 300,00 RSD!
Mogućnost dostave na celokupnoj teritoriji Srbije, uključujući i Kosovo i Metohiju!
Obavezujemo se da ćemo u tajnosti čuvati sve Vaše podatke, koji su nam potrebni u svrhu što efikasnije isporuke i komunikacije.


Mogućnost svakodnevnog ličnog preuzimanja u Beogradu, na Zvezdari ( Lion ).

Obezbedite dodatni popust kupovinom više artikala!


Naš zadatak je da kupci budu zadovoljni našom uslugom, kvalitetom, brzinom isporuke i cenama. Stojimo Vam na raspolaganju 24/7.

 

Kontakt tel: 0646972201 / 0646971200


Srećna kupovina!


Elektroleum

ID Oglasa: #83231030
Informacije

Zbog predstojećih praznika firma Elektroleum neće raditi prodaju od srede 01.05.  do ponedeljka 06.05.2023. Prvi radni dan je utorak 07.05.2024. godine.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.