slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Aparat za kokice 0.30l

2.400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
68
1
juče
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Opis artikla Mini električni aparat za domaćinstvo kokice. Proizvođač kokica EU utikač 220-240
Boja: Bela
Karakteristika: 1. Mini električna mašina za kokice za domaćinstvo napravljena je od PP materijala za hranu, koji je izdržljiv i nosiv -otporan. 2. Nelepljiva podloga opremljena je tako da sprečava da se kukuruz zalepi za aparat, lako se čisti i briše mekom krpom. 3. Opremljen vrtlogom, može se zagrejati ravnomerno, provoditi topli vazduh, čist i higijenski i pomoći vam da brzo napravite ukusne kokice. 4. Gornji poklopac je šupalj i providan, što je pogodno za oslobađanje toplotne energije, a način proizvodnje je jasno vidljiv. 5. Izuzetna izrada, jednostavan i moderan dizajn, pogodan za upotrebu u kućnoj kuhinji.
Specifikacija: Stanje: 100% Potpuno novo
Vrsta stavke: Kukuruzni materijal
Materijal: PP Boja: Bela
Napon: 220-240V Snaga: 1200V Težina: Pribl. 736g / 26oz Veličina proizvoda: pribl. 13*24.5cm /5.1*9.6in Uputstvo za upotrebu






Ako želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke:
>Ime i Prezime
> Mesto ili Grad
>Ulica i broj
>Kontakt telefon
Napomena: Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"
Hvala na razumevanju i kupovini.
ID Oglasa: #122443954
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.