slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Aparat za kokice 1499din Fontana za cokoladu 1599din

1.499 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
325
12
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Aleksandar
Član od 03.03.2015.
kp izlog
AKO ZELITE DA PORUCITE NAPISITE PODATKE;
Ime i prezime
Ulica i broj
Postanski broj i mesto
Broj mibilnog.
Ili sms na 063-7763-559
Posiljku saljemo exspres kuririm. Placate po dostavi +postarina

--------Slika 2 i 3 APARAT ZA KOKICE
Brže, zdravije i ekonomičnije od većine kukuruza u mikrotalasnoj pećnici. Pogodan je za običan ili ukusan kukuruz - gotovo da nema nepečenog kukuruza. kukuruza za nekoliko minuta. Prirodno, bez veštačke ili dodane soli. Nula grama zasićenih masti po porciji. Kukuruz stavlja direktno u činiju.
Kako se koristi:
1. Otvorite providni poklopac mašine u zrna kukuruza. (Ova mašina za kukuruz samo ne može da stavlja druge začine, pa samo stavite mali kukuruz na OK), 2. Vratite providni poklopac i zatvorite ručku kašike. 3. Postavite kontejner ispred mašine za kukuruz za montažu. 4. oko 2 - 3 minuta nakon što je kukuruz počeo da duva iz otvora. 5. Kada mašina za kukuruz nema zvuka eksplozije, odmah isključite prekidač. Skinite gornji deo tela (treba izbegavati vruće površine da biste sprečili opekotine), rukama oko donjeg dela tela, preostali kukuruz u posudu. 6. Dodajte sve vrste začina (džem, kečap, puter, mleko Tabela veličina: Materijal: plastika Boja crvena Veličina: 165k120k265mm/6.50k4.72k10.43 inča Frekvencija: 50 Hz Napon: 220V Snaga: 1200V Utikač: EU utikač Paket sadrži: 1 komad kukuruza po proizvođaču Beleška: 1. Zbog razlike u svetlu i ekranu, boja predmeta može se malo razlikovati od slika. 2. Dozvolite 1-3 mm razlike zbog ručnog merenja

----------Slika broj 4-6. FONTANA ZA COKOLADU
Mini čokoladna fontana Kreativni dizajn Topljenje čokolade sa grejanjem Fondue čokoladni vodopad Hotpot mašina za kućnu zabavu Božić Feative Odlika: Zagrejan donji bazen održava čokoladu u rastopljenom stanju. Tečna čokolada ulazi u cilindar u centru fontane i rotirajućom spiralom se transportuje do vrha fontane, a zatim se sa vrha vraća na dno. Konus osnove u obliku merdevina stvara efekat čokoladnog vodopada. Obično se neke vrste voća, marshmallovs i sl. mogu umočiti u čokoladu. Pustite da se čokolada zgusne na voću i marshmallovu, a zatim jedite. Specifikacija: Boja: kao što je prikazano Veličina: 21 Ks 14,5 cm/8,27 Ks 5,71 inča Materijal: računar + elektronske komponente Tip: EU utikač Beleška: Zbog različitog efekta monitora i svetlosti, stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od boje prikazane na slikama. Hvala vam! Dozvolite odstupanje od 1-2 cm zbog ručnog merenja.
ID Oglasa: #128496656
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.