slika
slika
slika
1 od 3

Aparat za kokice

1.450 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
99
7
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Green Shop online
Član od 23.10.2015.
------------------------AKCIJA------------------------

Ovaj aparat vam pravi kokice isključivo toplim vazduhom koji kroz njega cirkuliše. Upravo tako, topao vazduh je jedino što je potrebno za ukusne kokice! A aparat ipak neće biti vruć i moći ćete da ga dodirnete.
Ono što je još bolje je što ne morate da stojite pored šporeta i ne skidate oči sa šerpe. Sve što treba je da sipate kukuruz u aparat, pritisnete dugme i pustite da za svega par minuta napravi kokice. Aparat je dizajniran tako da kokice idu pravo u posudu koju postavite ispod dela iz kog izlaze, pa nećete morati da prljate gomilu sudova.
Uživajte zajedno sa svojom porodicom i prijateljima uz omiljeni film i zdrave kokice bez masti, a ukusne jednako kao one koje inače kupujete u bioskopu. Iskoristite akciju i već danas po super ceni poručite svoj aparat za kokice koji će vam upotpuniti svako uživanje kod kuće!
3 razloga zbog kojih je bolje praviti kokice u aparatu nego na klasičan način
▪️Nema zagorelih šerpi.
▪️Kokice iz aparata su mnogo zdravije jer se prave bez ulja i putera.
▪️Sve kokice idu u činiju direktno iz aparata, a ne po celoj kuhinji kao iz šerpe.

----------Kupujte sigurno i provereno-------------

Imamo saradnju sa velikim brojem zadovoljnih kupaca. Zbog toga kazemo da je moto naseg tima "DA JE PREPORUKA ZADOVOLJNOG KUPCA NAJBOLJA REKLAMA"

Vrsimo licno preuzimanje na N. Beogradu i Leskovcu
ID Oglasa: #164967477
Informacije
-----------------Kupujte sigurno i provereno-------------

Imamo saradnju sa velikim brojem zadovoljnih kupaca. Zbog toga kazemo da je moto naseg tima "DA JE PREPORUKA ZADOVOLJNOG KUPCA NAJBOLJA REKLAMA"

Vrsimo licno preuzimanje na N. Beogradu i Leskovcu

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.