slika
1 od 1

Aparat za popse

2.800 dinFiksno

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
185
6
pre 11 dana
Odgovara na 53% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Cane - Teona
Član od 01.10.2020.
Svi oglasi
Odvojite žumance od belanaca i umutite ih mikserom sa šećerom i vanilin šećerom, pa dodajte ulje, vodu, brašno, prašak za pecivo i kakao. Od belanaca napravite čvrst sneg i u njega dodajte smesu sa žumancima. Izlijte u pleh i stavite da se peče 15 minuta na 180 stepeni.
Kad se biskvit ohladi izmrvite ga prstima, dodajte Nutellu i mleko i izmiksajte dok se sastojci ne sjedine. Od dobijene smese napravite kuglice i poslažite na papir za pečenje, kako se ne bi lepile.
Da bi pripremili glazuru, margarin treba otopiti na vatri i dodati mu čokoladu polomljenu na kockice, kao i 2-3 kapi ulja za sjaj.
Štapiće za roštilj umočite u glazuru, zabodite u kuglice i stavite u frižider na 15 minuta. Glazura ovde ima ulogu lepka između kuglice i štapića. Kada su se kuglice stegle, umočite jednu po jednu u glazuru i okrećite štapić nad posudom sa glazurom kako bi se višak čokolade ocedio.
Kuglice uvaljajte u šarene mrvice ili dekorišite po svojoj volji. Možete šarati otopljenom čokoladom i kombinovati crnu, mlečnu i belu. Najbolje je štapiće zabosti u stiropor dok se čokolada ne stegne, a onda cake pops možete grupisati u buket i staviti u činiju, poslagati na tanjir ili naći neki drugi način za njihovo aranžiranje u zavisnosti od prilike.
Cake pops su prava stvar za sva radosna okupljanja – atraktivni za žurke, sjajni za dečije rođendane, sa glazurom od bele čokolade odlični za devojačke večeri. Prilagođavaju se svakoj prilici, odgovaraju na zadatu temu i oduševljavaju sve prisutne.

novo u kutiji

porucivanje:

ime I prezime
ulica I broj
mesto
telefon za kontakt
ID Oglasa: #131394111
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.