slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Aparat za vakumiranje hrane ZKFK-001 NOVO

1.300 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
77
2
pre 14 dana
Odgovara na 7% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Zoran
Član od 24.07.2012.
kp izlog

OPIS PROIZVODA:

 

Aparat za vakumiranje može efikasno smanjiti bacanje hrane. Pomaže kod vlažnosti/svežine, zadržava boju, ukus i svežinu svih kvarljivih namirnica, a vaše kuvanje i pripremanje jela će postati lakše i ekonomičnije.  Tečna hrana je pogodna samo za varenje, a ne za vakumiranje.
Ovaj automatski aparat za vakumiranje ima rad jednom rukom, odvojena dugmad (za varenje i vakumiranje) sa LED indikatorskim lampicama osigurava rad bez ruku i efikasan rad.
Odličan poklon za kuhinju.  Uključeno je 10 vakum kesa BES BPA za vašu udobnost i uživanje, uštedite svoje vreme i uštedite novac!
Mala veličina i laka za nošenje.  Donje kućište je vodootporno, spoljašnji ventilacioni otvor i funkcija niske buke zajedno čine ga bezbednim i udobnim za upotrebu.  Kese za vakumiranje hrane se mogu ukloniti i zameniti, a čišćenje je zgodno.

Kese koje koristite za vakumiranje, treba da su sertifikovane i ispunjavaju važeće standarde za testiranje bezbednosti proizvoda.

 

SPECIFIKACIJA:

 

Nazivna frekvencija: 50 ~ 60 Hz
Izvor napajanja: Električno
Vreme zatvaranja: 6 ~ 10 sekundi
Snaga vakuuma: -0,8 bara
Karakteristike: Automatska
boja: Crna
Snaga: 90 V

Materijal: plastika

Snaga: AC 100V ~ 240V / 50Hz / 60Hz

Širina vakumiranja: 27cm

Veličina proizvoda: 37 x 7 x 5,2 cm

 

 

PS. Provera dostupnosti artikla na 060/556-557-4.

ID Oglasa: #152143460
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.