slika
slika
slika
slika
1 od 4

Električna kutija za hranu Lunch Box NOVO

1.200 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
100
4
pre 10 dana
Odgovara na 6% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Zoran
Član od 24.07.2012.
kp izlog

Opis proizvoda:

 

Volite tople obroke, ali nemate vremena da ih pojedete odmah? Hoćete da ponesete svoj ručak na posao? Ili možda idete na neko putovanje i nećete imati mogućnost da ručate na putu? Ova električna kutija za obrok je rešenje.

Grejanje i održavanje temperature
Nakon što priključite napajanje, kutija za ručak će se pretvoriti u grejač koji može da zagreje Vaše obroke do 50 stepeni Celzijusa i da održava temperaturu dok ne budete imali vremena za ručak. Visokokvalitetna toplotna izolacija zidova i poklopca kutije zagrevaće Vašu hranu dugo vremena čak i ako isključite kutiju za ručak sa napajanja. Funkcionalni prostor za razne obroke.

Posuda ima kapacitet od 1,05 litara što je dovoljno za pakovanje najmanje dve porcije. Dva odeljka omogućavaju Vam da lako držite različite proizvode poput krompira i sosa, odvojene. Postoji i posuda za supu koju možete izvaditi, tako da neće biti problema sa nošenjem i zagrevanjem supa. Njegov poklopac ima ugrađenu ručku za nošenje kutije i poseban odeljak za kašiku koji je uključen u kompet. Nezamenljiv u mnogim situacijama.

Mrežna kutija za ručak savršen je izbor za sva mesta gde ne postoji mogućnost pripreme obroka, ali postoji izvor napajanja. Sada možete zagrejati obroke na svom radnom mestu čak i ako nema mikrotalasnu ili električnu rernu.  

 

– Izrađena od plastike prikladne za spremanje hrane – Higijenska i bez mirisa – Zapremnina: 1,05 L – Troši malo energije – Indikator svetla – Snaga: 40 W – Voltaža: 220 V – Frekvencija: 50/60 Hz – Dimenzije: oko 23 x 10,5 x 1,5 cm • Uključen odvojivi kabal za spajanje na struju.

 
PS. Provera dostupnosti artikla na 060/556-557-4

ID Oglasa: #146439853
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.